В Монтанско искат Миков за лидер на БСП

  • 25 юли 2014 10:06

  • 1260
  • 2
В Монтанско искат Миков за лидер на БСП
© Булфото

Социалистите в област Монтана искат Михаил МиковМихаил Миков Михаил Райков Миков е съвременен български политик, депутат и председател на 42-то Народно за лидер на БСП, съобщи Жори Алексиев, председател на областния съвет на партията.

Миков е събрал най-много номинации на проведените общи събрания в общините. След него по брой номинации е Янаки Стоилов, а на трето място е Драгомир СтойневДрагомир Стойнев Драгомир Велков Стойнев е роден на 6 май 1976 г. в Триполи, Либия. Той е икономист, възпитаник на. Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за и Мая Манолова се нареждат след тях.

Социалистите в Монтана номинираха и Стефан ДанаиловСтефан Данаилов Стефан Данаилов е известен български актьор, политик от БСП, министър на културата в и бившия депутат от района Руси Статков, но двамата не събраха повече гласове и останаха извън първите 10. Листата със събралите най-голямо одобрение е предадена в националния съвет, допълни Жори Алексиев.

Последвайте канала на

Нора Виткова
1260 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2015.07.10 | 23:25

2
БКП/БСП на съд заради престъпления срещу българския народ!!!
selski

2015.07.10 | 23:25

1
и в наще село го исКАМЕ ЗА ЛИДЕР в кръчмата:)

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини