Кадиев за борбата за лидерския пост в БСП: Вече се въртят телефоните (видео)

  • 25 юли 2014 07:49

  • 3081
  • 4
Кадиев за борбата за лидерския пост в БСП: Вече се въртят телефоните (видео)
©

„Вече се въртят телефони, за да се лобира за определени хора“, заяви в сутрешния блок на Нова телевизия бившият депутат Георги КадиевГеорги Кадиев Георги Стоянов Кадиев е роден на 28 август 1966 г. в Бургас. Завършил е Немска езикова гимназия в.

Припомняме ви, че той е един от кандидатите за лидерския пост в БСП. Други, които се борят за стола на Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на за Михаил МиковМихаил Миков Михаил Райков Миков е съвременен български политик, депутат и председател на 42-то Народно, Драгомир СтойневДрагомир Стойнев Драгомир Велков Стойнев е роден на 6 май 1976 г. в Триполи, Либия. Той е икономист, възпитаник на, Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на, Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за, Янаки Стоилов и Георги Гергов.

„БСП е в много тежка криза, като изборът на Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на за шеф на ДАНС беше един от факторите, но не само“, каза Кадиев.
Когато през 2012 година бях кандидат срещу Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на, Софийската организация не ме подкрепи изцяло. Сега не разбирам и не виждам аргументи защо Румен Овчаров подкрепя Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на. Аргументът „трябва да е жена” за мен не е аргумент, заяви той.

„За себе си аз знам, че съм алтернатива – не съм от кръга на Станишев“, добави още Кадиев.

Последвайте канала на

Десислава Станева
3081 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2014.07.25 | 19:29

4
Това беше единственият човек, който излезе и каза-каво точно направихме ние за онези хора , там за онези , които ни гласуваха доверие? ".Ако има някой , който заслужава това място , това е Георги Къдиев. Другите си говорят само за тях си и как щели а станат от велики по-велики.
Lyubo Angelov

2014.07.25 | 13:50

1
Ама чакай малко! Лидер в БСП става най-изпитания лъжец. Пощальона е доста добър в лъжите.

2014.07.25 | 13:50

3
БКП/БСП на съд заради престъпления срещу българския народ!!!
МРЕТЕ бе КУМОНЯГИ.....

2014.07.25 | 13:50

2
ДА го ДУХАТЕ ЧЕРВЕНИ -ЦИГАНСКИ БОКЛУЦИ

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини