Погребалният агент убит заради война за трупове

  • 25 юли 2014 07:39

  • 5146
  • 2
Погребалният агент убит заради война за трупове
©

Борба за трупове стои в основата на покушението срещу 28-годишния погребален агент Аспарух Станоев.

Бизнесът с погребални услуги на простреляния, който е бивш футболист от ЦСКА, вървял добре и конкурентите му вече търпели загуби. Именно по тази следа работят столичните криминалисти.

Според разследващите стрелецът е бил аматьор, а заради неточната си стрелба две жени са били на косъм от смъртта, съобщава „Телеграф“.

Криминалисти смятат, че наемникът е искал да убие, а не да сплаши Аспарух. Затова изстрелял по него 6 куршума. Използвал пистолет с дълга цев, разказват свидетели. С първия изстрел ранил мишената в дясното рамо. Станоев обаче се извърнал, видял насоченото към него дуло и кървящ се втурнал към входа на блок 436. Втори куршум го ранил в бедрото, докато бяга.

Разследващите са убедени, че Станоев е бил наблюдаван известно време. Убиецът избрал да го изненада, преди да влезе в блока, защото вътре има постоянна охрана.

Мъжът има две малки деца и живее с тях и съпругата си на 11-ияетаж. Описват ги като добро семейство, което нямало скандали.

Последвайте канала на

Десислава Станева
5146 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2014.07.27 | 10:05

2
То се знае и е доста отдавнашна тенденция. Щом има нормално българско семейство то трябва да се разбие. Независимо по каква причина и по какъв начин. Това е част от геноцида върху нас. А кой осъществява този геноцид се сетете сами.

2014.07.26 | 10:26

1
Unit a pak e jiv?!?!!???!

Добави коментар

Водещи новини