Мария си плати, за да открива турнето на Пайнер

  • 25 юли 2014 07:18

  • 8729
  • 3
Мария си плати, за да открива турнето на Пайнер
©

Фолк звездата Мария е дала 25 бона, за да открива турнето на "Пайнер", съобщава "Всеки ден".

Певицата не искала да пее коя да е поред, а държала да е първа. Поради тази причина любимият й Християн Гущеров дал кеша, оформен като спонсорство.

Мария споделила пред милионера, че това й е мечта, и още на другата сутрин гаджето й уредил първото място.

"За Хриси това са нищо пари, бълха го ухапала. Той е много влюбен в миньончето и е готов на всичко за любимата си. Гущеров дава луди пари за какви ли не глезотии на капризната Мария, та за това ли няма да се бръкне в дълбоките си джобове, които булката му успешно изпразва", разкриват от обкръжението на богаташа.

Кризата все по-силно удря фолка и тази година турнето ще бъде едва в 5 града, по тази причина парите на Гущеров-син били добре дошли за Митко Пайнера и той на драго сърце приел сделката.

"За Димитров няма значение какъв ще е редът на излизане на певиците на сцената, важни са спонсорите, ако някой друг даде повече пари, неговата фаворитка ще открива или закрива турнето", коментират близко до Пайнера.

От както се е залюбила с Гушеров, блондинката вече не ходи по участия и турнето е единствената й възможност за среща с публиката, както и да покаже новите си тоалети.

Тя се е отдала на основен шопинг в Париж, за да може да впечатли със скъпи и оригинални дрешки на стартиращото на 1 август турне. При пазара тя е похарчила петорно повече финанси, отколкото е платила за мечтата си да се изявява първа на сцената.

Решението Мара Отварачката да открива концертите обаче било посрещнато на нож от голяма част от изпълнителите.

Най-гневна била Анелия, която се надявала на тази чест. Преслава и Галена също мрънкали, тъй като една от тях ще закрива спектаклите, а за другата не се намирала достатъчно престижна позиция.

Последвайте канала на

Novini.bg
8729 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
аз

2014.08.03 | 13:00

3
тая някой помни ли я? Щото аз - не !

2014.07.29 | 20:43

2
Абе тая е оная бе...оооф, как беше...ми не помня???

2014.07.28 | 19:45

1
Господи, колко си прав ...............аз също не помня коя е тая.

Добави коментар

Водещи новини