Змия и прилепи влизат в домове в пловдивския кв. "Кючук Париж"

  • 25 юли 2014 07:03

  • 2607
  • 1
Змия и прилепи влизат в домове в пловдивския кв. "Кючук Париж"
©

Змия изпълзя в жилището на мъж, прилепи пък влетяха в дома на репортерка. И двата инцидента са станали в пловдивския кв. "Кючук Париж", пише "24 часа".

В първия случай Васко Андреев започнал да чисти апартамента си, който е на първия етаж в блок на бул. "Никола Вапцаров". Той разместил шкафове на портмантото в коридора, зад които се оказало влечугото. Отначало стопанинът се вцепенил от ужас, но запазил самообладание и смазал главата на студенокръвното с обувката си.

Добре, че не бях по джапанки, споделил мъжът с продавачка в близък магазин. Той смята, че е убил малък смок. Бил дълъг около половин метър. Живеещите във входа на Андреев са разтревожени, че също могат да попаднат на влечуги в домовете си. Заради дъждовете тревите пред блока са избуяли и най-вероятно там се въдят още гадинки, коментират хората. Преди два месеца на детската площадка пред бл. 150 пак в "Кючук Париж" малчугани попаднаха на две змии.

Истински шок преживяла и пловдивска журналистка, когато в сряда вечерта около 23 ч в кухнята се вмъкнал прилеп. "Изкарах си акъла, като го видях на стената. Захлупих го с кутия и успях да го изкарам навън", разказа репортерката.

Няколко минути по-късно обаче влязъл втори прилеп, още по-голям. Изплашената стопанка повикала на помощ съсед, който успял да я отърве от прилепа.

Обитателите на последните жилищни сгради в "Кючук Париж" в района на затвора пък са пропищели от жаби.

"Нямаме асфалтирана улица. Пред входа ни се е образувал огромен гьол, в който цяла нощ крякат жаби и не можем да спим", оплакват се пловдивчани от ул. "Димо Хаджидимов".

Последвайте канала на

Десислава Станева
2607 1

Коментари 1

Добави коментар
вцепенен от ужас

2014.08.03 | 20:33

1
СТРАХЛИВ ГЛУПАК СМОКА ЛОВУВА МИШКИ А НЕ ХОРА

Добави коментар

Водещи новини