Атанас Семов: България ще стане или президентска, или ислямска република

  • 24 юли 2014 18:37

  • 2764
  • 4
Атанас Семов: България ще стане или президентска, или ислямска република
©

През 1997 година се намери път и политиците пребориха противоречията. Национално съгласие беше нещо, което намери своето действие през тези години. Всичко това беше подкрепено от ДПС, БСП, Евролевицата. Вярвам, че и сега можем да го направим.

Това каза пред камерите на БНТ Екатерина Михайлова. Заедно с нея гост беше и Атанас Семов, юрист. Приключиха илюзиите, че парламентарната демокрация е пригодна за нашия манталитет. Това Народно събрание го доказа по категоричен начин. Според мен, пред България има два пътя. Единият е да станем президентска република, другият е да станем ислямска република, краен беше Семов. Не съм съгласна с толкова песиместично изказване. За България най-добре е парламентарната демокрация и аз я защитавам, но много неща трябва да се променят в Конституцията, категорична беше Михайлова.

Съгласен съм, че Конституцията трябва да бъде променена. Тя е непригодна. На следващите избори си мисля, че може само 3 или 4 партии могат да влязат в парламента. Четвъртата е Реформаторския блок. Задължително е свикването на Велико народно събрание. Отлагането на неговото свикване ни доведе до това положение. България е много по-зле отколкото преди 15 години, каза още Семов. Аз съм оптимист и трябва да гледаме напред. Преживявали сме много трудни моменти и ще ги преживеем и сега. Излязох от политиката, защото са необходими нови лица, разкри Михайлова.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
2764 4

Коментари 4

Добави коментар
семов- най наглия, корумпиран престъпник на републ

2014.07.25 | 11:32

3
Атанас Семов - най - корумпирания, нагъл и некадърен преподавател в ЮФ на СУ!!! Ако Софииски университет имаше Ректор, отдавна да си е отишил този празноглав, нагъл, некадърен отворко! Оставка, боклук долен!
СЕМОВ - С БСП!!

2014.07.25 | 11:47

4
БСП падна, КОМУНИСТИТЕ останаха! другарите и другарските, ВЪН ОТ ПРАВОТО И ПОЛИТИКАТА! 

2014.07.25 | 10:11

2
КУКУРЯК

2014.07.25 | 10:11

1
нема флашки, нема нема флашки, янето нема да си купи нови прашси

Добави коментар

Водещи новини