Иззеха стоки ментета в Костинброд

  • 24 юли 2014 14:25

  • 1044
  • 0
Иззеха стоки ментета в Костинброд
©

2646 броя маркови стоки - козметични продукти, парфюми, спортни обувки и екипи, са иззети от частен дом при операция на служители на Районно управление-Костинброд. Това съобщиха от ОД на МВР-София-област.

Задържан е собственикът на имота - криминално проявен и осъждан мъж. При проведена вчера полицейска операция служители на Районно управление-Костинброд извършили проверка в жилище, собственост на 67-годишен местен жител. В къщата те попаднали на купища маркови стоки - маратонки, спортни дрехи, дамска и мъжка козметика и парфюмерия всичките с логото на световно известни търговски марки, за чиито произход 67-годишният мъж не могъл да даде смислено обяснение, нито пък притежавал необходимите документи.

Иззети са общо 2034 козметични изделия, 6 парфюма, 453 спортни екипа и 153 чифта спортни обувки. Собственикът на имота, който вече е осъждан за незаконно притежание и разпространение на акцизни стоки, е задържан в полицейския арест за срок до 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство за извършено престъпление по чл. 172Б от НК. Работата по случая продължава под наблюдението на районна прокуратура-Костинброд.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1044 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини