Американка си изкарва прехраната като професионална шаферка

  • 24 юли 2014 14:10

  • 1535
  • 0
Американка си изкарва прехраната като професионална шаферка
©

Двадесет и шестгодишна нюйоркчанка реши, че вечните й ангажименти по чужди сватби може да й носят добри пари, след като вече се е специализирала в ролята си на шаферка. Почти като във филма „27 сватби”, където героинята на Катрин Хейгъл е вечната шаферка, Джени Гланц също била редовно присъствие на венчавките, но самата тя така и не стигала до олтара.

Наместо да се тюхка за неосъществената си мечта да се види в бяла рокля, Гланц подходила с бизнес нюх към проблема. Тя пуснала обява в сайта Craigslist.com, в която предлагала професионалните си услуги на младоженки по цял свят. Вдъхновена от опита си, тя дори написала книга със заглавие: „Всичките ми приятелки са сгодени”.

От дългия си опит покрай партитата за младоженки предприемчивата Джени твърди, че може да организира чудесни сватбени купони, да говори с уплашените от важното събитие, да държи тежките фусти на булката в тоалетната, да хваща доброволно букета, да държи прочувствени речи, да танцува фантастично и да води кореспонденцията относно сватбата.

Досега Гланц е получила стотици запитвания за професионалните й услуги, а обявата й беше забелязана и популяризирана от най-големите женски списания, пише "Новинар".

Последвайте канала на

Борислава Борисова
1535 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини