Драгомир Стойнев категоричен: Свършихме много работа (видео)

  • 24 юли 2014 07:58

  • 1561
  • 4
Драгомир Стойнев категоричен: Свършихме много работа (видео)
©

„По време на кабинета на Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21 българската икономика тръгна нагоре. За първото тримесечие на тази година имаме създадени 40 000 нови работни места”, каза в „Здравей, България” по Нова телевизия Драгомир СтойневДрагомир Стойнев Драгомир Велков Стойнев е роден на 6 май 1976 г. в Триполи, Либия. Той е икономист, възпитаник на, министър на икономиката и енергетиката в оставка.

Според него въпреки неработещия парламент и съпротивата към това правителство те са свършили много работа.

„Ние допуснахме след изборите в страната да се разрази политическа криза и е добре, че подадохме оставка. Ако не го бяхме направили, това щеше да се прехвърли и върху икономиката. А за да има икономическа стабилност, трябва да има политическа такава”, категоричен беше Стойнев.

Той не вярва в основата на раздялата между ДПС и БСП да седи Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на. „Кризата се разрази след изборите за ЕП”, каза той.

Относно строителството на „Южен поток” Стойнев заяви, че проектът е важен за България и за една година той е стигнал на финалната права.

Относно кандидатурата си за председател на БСП Стойнев заяви:„Аз съм избран от десетки организации в цялата страна. Не съм бил подкрепян от Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на, дори съм имал конфликти с него“.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1561 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
СМЯХ

2014.07.24 | 15:05

4
Като знам, че пощальона ще е лидер на БСП, не мога да спра да се смея.

2014.07.24 | 15:05

3
Идеален лъжец си! Значи ставаш за лидер на умиращата столетница.
комунист

2014.07.24 | 15:05

2
станишев №2..на черното бяло ...стани им председател ...моля те

2014.07.24 | 15:05

1
Най-добрата добрата работа, която свършихте за вас, е попълването на банковите си сметки, а за обикновените хора, че ги оставяте в мизерия за още десетина години. За тези работи сте отличници.

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини