Сакскобургготски: Времето на "верни партийни кадри" отминава

  • 21 септември 2011 11:44

  • 1699
  • 4
Сакскобургготски: Времето на "верни партийни кадри" отминава
© Интернет

Формулата на трите Р - работа, разум, родолюбие, е стабилна база за целия следващ мандат на кандидатите, които ще изберем след месец, а и за ежедневието на всеки един от нас.

Това пише Н.В. Цар Симеон ІІ в позиция по случай предстоящия Ден на Независимостта и стартирането на предизборната кампания на личния си сайт.

От историческото събитие към днешна дата може да се пренесат редица от ценностите от онова време като далновидност, единство на нацията, сплотеност около дадена кауза, родолюбие и почтеност.

Поради това на предстоящия вот хората трябва да избират не партийно определени кандидати, а личности с идеи за по-нататъшното развитие на България.

„Времето на кандидатите - “верни партийни кадри“ отминава и най-после настъпва моментът народът да избира кметове - мениджъри. Хора с управленски размах, с умение да ръководят екип, с хъс за успех и с европейска визия, защото обществената работа изисква всеотдайност. Много бих искал нашето гражданско общество да покаже зрялост и да гласува на предстоящите избори с ясното съзнание на какви хора поверява бъдещето на страната. Нека всеки от нас се позамисли, преди да пусне бюлетината, за да не съжалява след това и да упреква другите. Гласуването е граждански дълг, вид обединение, а когато сме единни, по-лесно постигаме целите си и резултатите са трайни във времето”, пише Симеон Сакскобургготски.

„Нека участниците в надпреварата оставят омръзналите на избирателите компроматни медийни битки, нека покажат, че са зрели личности, които съзнават отговорността си пред поколенията, както се прави другаде. Трябва да изискваме от кандидатите за тези важни постове да ни покажат техните предимства, а не да акцентират върху недостатъците на опонентите си”, посочва още на сайта си Симеон Сакскобургготски.

Последвайте канала на

1699 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
асд

2015.07.05 | 18:35

3
Колко по 800 дни минаха?А само как те посрещна изстрадалия български народ,Вярваше в теб,но и ти като всички ни употреби,и без срам ни поучаваш пак.Трите РРР-та,ти имаш ли ги?

2015.07.05 | 18:35

4
Той наистина излъга народа! Оказа се, че е по-долен и от комунистите! Нищо общо няма с баща си! Единственото добро с което ще го запомнят българите е, че като се е родил на всички ученици са посали шестици по всички предмети:)))) Голям измекяр, не си струва да го коментираме изобщо!
9867

2015.07.05 | 18:35

2
Отивай си от България. Бъди жив, здрав и щастлив, само да е много далеч от тук.

2015.07.05 | 18:35

1
Симионе, не ми е приятно да ти го кажа, но аз бях един от онези един милион българи, които те посрещнаха на Орлов мост. Не ме питай как се почувствах след 800-дена!Я, да те питам аз нещичко тебе, твоя царска милост! Какво направи с доверието на народа????????? Народът, глупако, НАРОДЪТ!!!! Уподоби народа на кошница чипове в Монте Карло, нещастнико! Язък, че Борис ІІІ ти е баща - ГОЛЯМ РЕЗИЛ!!! Махай се от България по дяволите!

Добави коментар

Водещи новини