Простреляха мъж в столичния квартал "Люлин 4" (обновена+галерия)

  • 23 юли 2014 15:00

  • 7849
  • 1
Простреляха мъж в столичния квартал "Люлин 4" (обновена+галерия)
© Булфото

28-годишен мъж е бил прострелян пред блок в столичния квартал "Люлин 4”.

Това съобщиха от пресцентъра на СДВР. Сигналът за стрелбата е получен към 14.10 часа. На място на инцидента незабавно са изпратени полицейски екипи, които са намерили прострелян мъж. Самоличността на пострадалия е установена. Справката в полицейските регистри е показала, че той не е криминално проявен. 28-годишният мъж е откаран в болнично заведение. Засега няма яснота относно неговото състояние. В момента се извършва оглед на място, предприети са действия за изясняване на обстоятелствата около инцидента и се издирват извършилите.

Простреляният в жк "Люлин 4" е собственик на погребална агенция. 28-годишният Аспарух живее на 11-ия етаж в 436-и блок, пред който е бил нападнат, предаде Нова телевизия. Килърът стрелял шест пъти, от които три куршума са попаднали в тялото на погребалния агент - в рамото, ръката и крака. Аспарух е успял да се скрие във входа и после е бил откаран в "Пирогов".

Снимки от мястото на стрелбата може да разгледате тук.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
7849 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2014.07.25 | 08:38

1
И ако ги хванат извършителите какво от това. Катознам какво е нашето правосъдие едва ли ще си платят залужено за това,което са извършили.Но знам,че правосъдието на Бог няма да избегнат,рано или късно човек си плаща за стореното зло.

Добави коментар

Водещи новини