Галена пръска 20 бона за рокли

  • 23 юли 2014 13:10

  • 4997
  • 3
Галена пръска 20 бона за рокли
©

ГаленаГалена Истинското име на Галена е Галина Вичева Генчева. Родена е в гр. Смядово. Има по-големи брат и е решила да сложи в малкия си джоб всичките си колежки по време на турнето на "Планета", съобщи "Всеки ден".

Фолк певицата, която е и една от най-скъпоплатените в гилдията, впрегнала целия си екип от стилисти, гримьори, фризьори и танцьори, с чиято помощ да направи най-мащабното шоу, виждано у нас.

За да блесне с цялата си прелест и буквално да засенчи всички пайнерки на концертния тур, ГаленаГалена Истинското име на Галена е Галина Вичева Генчева. Родена е в гр. Смядово. Има по-големи брат и се бръкнала с около 20 бона за тоалети, обувки и аксесоари. Изпълнителката на хита „Точно никога" поръчала зашеметяващи дрехи от най-лъскавите световни бутици.

„Не мога да си позволя да бъда посредствена на сцената, колкото и останалите ми колежки да смятат, че това са излишни разходи. В крайна сметка за мен са важни почитателите ми, благодарение на тях съм постигнала това, което съм днес. Те заслужават само най-доброто и аз съм решена да им го дам", отсича ГаленаГалена Истинското име на Галена е Галина Вичева Генчева. Родена е в гр. Смядово. Има по-големи брат и.
Колежката й Емилия пък заяви, че няма да си дава много зор по време на турнето. „Не залагам на никакво шоу или зрелищни декори. Изцяло разчитам и залагам на живото пеене и на спонтанните реакции от контакта ми с публиката" - споделя половинката на Коко Динев.

Последвайте канала на

Novini.bg
4997 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Великия

2014.07.31 | 15:36

3
Абе вие гледайте на това наречено турне / за мен е парад на мършите / - да не почнат да ве замерват с прашки и фунийки......

2014.07.31 | 15:36

2
... начервени и прочие и след това разбрах че това са подбрани проституткии

2014.07.31 | 15:36

1
И ОБИЧА РАКИЯ ДИРЕКТНО ОТ ШИШЕТОф ха ха ха ха ха

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини