Слави праща Крисия на "Евровизия"

  • 23 юли 2014 07:50

  • 10526
  • 4
Слави праща Крисия на "Евровизия"
©

Чаровното дете-чудо от Разград Крисия ще представи България на конкурса за детска песен на „Евровизия" на 15 ноември в Малта, съобщи „Всеки ден".

Идеята е лично на откривателя на Крисия, за когото тя работи в момента - Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в. В проекта, с който ще покоряваме Европа, влизат и малките виртуози на пианото, близнаците от Шумен - Ибрахим и Хасан Игнатови. Те ще свирят, а малката красавица ще пее. Близнаците също са откритие на Слави от формата му „Пеещи семейства". 

Условието е децата, участващи в конкурса, да са на възраст между 10 и 15 години. Крисия, Ибрахим и Хасан са точно на долната граница - 10 навършени години. Според Дългия трите хлапета направо ще омагьосат зрителите по света и ще прославят България в цяла Европа.

„Ще направя от Крисия световна звезда, тя има всички качества, песента вече се прави и е най-доброто, което България може да извади в момента. Следващият победител на детската Евровизия ще е България, бъдете сигурни в това", разпалено обяснявал Трифонов пред колегите си от Би Ти Ви. Целият екип на Дългия бил въодушевен от идеята му. Парчето ще е дело на корифеите от „Ку-ку бенд", а текстът най-веротно ще е на сценариста Ивайло Вълчев.

Родителите и на Крисия, и на близнаците Ибрахим и Хасан са на седмото небе от щастие, че децата им ще вземат участие в най-големия музикален конкурс в Европа. Самата Крисия толкова се вълнувала от възможността да пее пред толкова голяма публика, че учителите й в Разград се притеснявали как изобщо ще тръгне на училище. Наесен тя трябва да е в 4-ти клас.

Гологлавият водещ е възприел толкова присърце участието на малката чаровница, защото на самият него така и не му провървя в музикалното състезание. Припомняме, че през 2005 г. той участваше в надпреварата за конкурса със Софи Маринова с хита им „Единствени", но се отказаха преди финала, защото се оказа, че гласуването е манипулирано със СИМ-карти за 50 хиляди лв, така че да спечели група „Каффе" с вокал тогава Орлин Павлов. Сега обаче проектът на Трифонов „Крисия плюс талантливите близнаци Ибрахим и Хасан" има реален шанс да бъде победител. Досега България е била представяна на финал на детската Евровизия само веднъж от Иван Иванов от Горна Оряховица. 11-годишното тогава момче спечели 8-мото място от общо 13 участници с песента си „Супергерой".

Последвайте канала на

Novini.bg
10526 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Неизвестен

2016.08.26 | 15:55

4
Слави подлогата! Пращал бил той ,а изискването е децата сами да си пишат и музиката и текста. Много ми е чудно как чалгарите ще напишат детска песен и още повече, че това детенце Крисия прекалено много си е повярвало, а Слави видя някой да му играе по свирката и айде дай ще я правим звезда!Ама забравя факта, че в България няма нищо звездно само простотия и чалга!Родителите и ако са умни по скоро да я изнасят!
ibra'im

2014.11.19 | 14:22

1
Hubavo dete, ama trqbva6e li da q pra6ta s bivshite porobiteli tam
Славка

2016.08.26 | 15:55

3
Слави от край време е подлога и еничар! Той намърда чалгата а сега и турците в шоубизнеса-тъпо,плешиво,наркоманско парче е Славчо..
ужас

2014.11.19 | 14:22

2
Добре че не решава Славчо кой да е световна звезда , че иначе той щеше да е хихи

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини