Министрите се завръщат към преподаването

  • 23 юли 2014 07:29

  • 1657
  • 2
Министрите се завръщат към преподаването
© Булфото

След като предадат щафетата на служебното правителство след две седмици, повечето от министрите от кабинета "Орешарски" ще се завърнат на старите си работни места, пише в. "Преса".

УНСС ще приюти двама от тях. От септември там лекции ще четат двама доценти - вицепремиерът Даниела БобеваДаниела Бобева Даниела Николова Бобева е икономист. Доктор на науките. Родена на 8 септември 1958 г. в София. и финансовият министър Петър ЧобановПетър Чобанов Петър Чобанов е роден на 20 юли 1976 г. в Ямбол. Завършил е Математическа гимназия „Атанас, съобщи шефът на катедра "Финанси" във ВУЗ-а доц. Стоян Александров. Премиерът Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21, който също бе преподавател в УНСС, все още не е потвърдил, че ще се занимава с преподаване.

Образователният министър проф. Анелия КлисароваАнелия Клисарова Проф. д-р Анелия Клисарова  е родена на 13 декември1961 г. във Варна. Завършва медицина във Варна се връща в университетската болница "Света Марина" във Варна, където бе началник на клиника по нуклеарна медицина. Колегата й с ресор земеделие проф. Димитър ГрековДимитър Греков Проф. Димитър Греков е специалист по бубарство и преподава в пловдивския аграрен университет по ще седне на старото си ректорско кресло в Аграрния университет в Пловдив.

"Не съм забравила как стои бялата престилка", коментира здравната министърка Таня АндрееваТаня Андреева Таня Андреева е родена на 7 юли 1973 г. в София.  Завършва Медицинския факултет към Медицинския. През юли 2011 г. тя бе избрана за шеф на болница "Шейново" и сега отново се насочва към лечебното заведение.

Без планове е социалният министър Хасан АдемовХасан Адемов Хасан Адемов е роден на 24 януари 1953 година в град Исперих, България. През 1979 година завършва, който обясни, че ще обърне повече внимание на здравето си и дълго ще си почива.

Засега не са ясни бъдещите планове в кариерата на другите двама вицепремиери - Зинаида ЗлатановаЗинаида Златанова Зинаида Златанова е родена в София. Завършила е средното си образование в Немската езикова и Цветлин ЙовчевЦветлин Йовчев Цветлин Йовчев е роден на 7 май 1964 г. в Плевен. Завършва Висшето военноморско училище „Никола.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1657 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2014.07.23 | 22:54

1
Преподаването е голяма отговорност.Студентите са бъдещите министри на България.

2014.08.06 | 14:43

2
Да така е и именно за това на Чобана и Ореха не трябва да им се дава възможност да изкривяват мирогледа на младите!!! Според мен Ректора на УНСС трябва да ги уволни дисциплинарно с отнемане на преподавателския им ценз, че току виж отишли да четат лекции по комунистическа икономика в друг университет!!!!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини