Подсъдим за убийство смаза от бой мъж, скарали се за шише ракия

  • 22 юли 2014 19:50

  • 1548
  • 2
Подсъдим за убийство смаза от бой мъж, скарали се за шише ракия
©

37-годишният криминално проявен Илиян Илиев от Дупница преби 57-годишния Мануш Иванов и му изкърти 5 зъба.

Инцидентът станал пред централния катедрален храм в Дупница. До бой се стигнало след скандал между двамата за бутилка ракия. 37-годишният Илиян Илиев поискал от 57-годишния Мануш Иванов да купи алкохол и да се почерпят. Мануш отказал, като заявил, че парите му трябват. Тогава върху него се изсипал дъжд от юмруци, нанесени му от Илиян. Мануш паднал на земята и Илиян започнал да го рита, съобщава Struma.bg.

Случайно минаващи граждани позвънили на тел. 112. За броени минути пристигнал екип на Спешен център и криминалисти от РУП - Дупница. Илиян Илиев е закаран в ареста, а Мануш - в Спешния център. От ударите, нанесени по лицето на Мануш, му паднали 5 зъба, които той държал в ръката си, докато лекарите в Спешния център го преглеждали. След рентгенова снимка се установило, че той е с комоцио и е настанен в хирургичното отделение на общинската болница.

Срещу 37-г. Илиян Илиев е започнато досъдебно производство. Срещу него се води дело за убийство на възрастен мъж, извършено преди няколко години, пак в двора на черквата „Св. Георги“ в Дупница.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1548 2

Коментари 2

Добави коментар
fdgdg

2014.07.25 | 11:44

2
Няма ли кой да бомбардира село Дупница и да изчисти там тази измет бе ,всеки ден има криминални новини от тоалетната Дупница

2014.07.23 | 15:02

1
То бива да си прост, ама...

Добави коментар

Водещи новини