Глобиха мъж, опипвал продавачи на картички

  • 22 юли 2014 16:15

  • 1444
  • 0
Глобиха мъж, опипвал продавачи на картички
©

Глоба в минимален размер от 100 лева наложи Варненският районен съд на 25-годишен мъж, който опипа продавачи на картички на входа на Морската градина, близо до Фестивалния комплекс.

Похотливият Живко е бил признат за виновен за дребно хулиганство, пише varnautre.bg. На 21 юли около 10 часа Живко К. се заговорил с момче и момиче, които му предлагали да си купи благотворителни картички в помощ на болни деца, от името на фондация. Разговорът обаче преминал в сдърпване, размяна на неприлични предложения и накрая похотливецът пуснал ръце по телата на момчето и момичето. 25-годишният Живко К. в съдебна зала не изрази съжаление за стореното, твърдейки, че държанието му е било провокирано от поведението на другите младежи.

Съдебният състав счете, че е налице нарушение на обществения ред и спокойствие, като има основание за налагане на административното наказание. Деянието се санкционира по Указа за борба с дребното хулиганство и се наказва с глоба в размер от 100 до 500 лева или със задържане в структурно звено на МВР за срок до 15 денонощия.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1444 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини