Кола удари 3-годишно дете на заден ход

  • 22 юли 2014 14:00

  • 1065
  • 0
Кола удари 3-годишно дете на заден ход
©

За две катастрофи съобщават от Областната полицейска дирекция в Хасково: Вчера, около 18,05 часа в областния град, ул.”М. Дринов” става ПТП между лек автомобил ”Опел Вектра”, управляван от 30-годишен жител на Хасково и 3-годишно дете от кърджалийското село Ястреб с велосипед. При движение на заден ход водачът на лекия автомобил удря намиращото се на пътното платно дете. От удара то е с контузия на двете подбедрици, свличане на кожата и контузия на челото. Обработено е в Центъра за спешна медицинска помощ в Хасково и освободено за домашно лечение, без опасност за живота.

Също вчера, на път I-8 на изхода на Свиленград за Любимец, около 11,15 часа е станала катастрофа между лек автомобил "Пежо”, управляван от 36-годишна жителка на Хасково и товарен автомобил "ДАФ" с прикачено полуремарке, управляван от 65-годишен жител на Димитровград.

Поради движение с несъобразена скорост, водачката на лекия автомобил при наличие на знак В26 и знак Д1 не е в състояние да спре пред отнемащия й предимството товарен автомобил, който не спира на знак Б2, извършва маневра завой наляво, вследствие на което лекият автомобил се блъска в лявата странична част на камиона. При ПТП-то е пострадала водачката на лекия автомобил, която е със счупено ребро, прегледана в ЦСМП - Свиленград, без опасност за живота. Образувано е досъдебно производство.

Последвайте канала на

Нора Виткова
1065 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини