9-годишен се венча за 62-годишна (видео)

  • 21 юли 2014 17:56

  • 6348
  • 4
9-годишен се венча за 62-годишна (видео)
©

Светът не спира да ни изумява, за жалост не само с хубави неща. Запознайте се с 9-годишния ученик, който се ожени за 62-годишната си булка. Всъщност двамата сключили брак преди година и сега решили да подновят обетите си, пишат от "DailyMail".

Вторият брак се отпразнувал в дома на булката в Мпумаланга, Южна Африка, пред очите на около 100 потресени гости. Тържеството си минало по реда и двамата са си се държали като младоженци. Семейството на малкия ученик било съгласно със сватбата, защото техни мъртви предци му заявили, че трябва да го направи. Жителите на провинцията били отвратени, но това не спряло "любовта" между младоженците, пише inews.bg.

"Синът ми беше много развълнуван, нямаше търпение да се ожени. Хората продължават да се чудят защо сме позволили, но ние искаме момчето ни да бъдем щастливо и да успокоим предците.", заявява майката на 9-годишния младоженец.

62-годишната булка побърза да успокои, че цялата церемония е просто, за да успокоят предците. Младоженците не живеят заедно и не консумират любовта си, просто извършват ритуал.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
6348 4

Коментари 4

Добави коментар

2014.07.23 | 02:27

4
Да се поучат от нашите роми
Нищо ново под слънцето!

2014.07.22 | 19:05

1
Нищо ново под слънцето, някога Източната Римска Империя ("ромейска") или както напълно погрешно я наричаме Византия се е смятала за единствената, уникална и неповторима държава призвана да съхрани светлината на християнството и така да балансира на вселенско ниво срещу целия останал свят - потънал в тотална и неизличима скотщина и хаос. Религии със сношаващи се богове и възпитани в този модел содомити. Религии стимулиращи промискуитетно поведение (характерно предимно за животинските, не за човешките общности). и т.н. Днес пак е същото. Имаме едни остров на стабилността - евроатлантическия свят и останалата част от т. нар. "човечество" без която несъмнено планетата Земя би била далеч по-красиво място. Уви, защо ли обаче в този остров на стабилността все повече и повече се отказваме от това, което ни е държало хилядолетия и все повече започваме да заимстваме практики от света приличаме на човекоподобните маймуни намиращи се на границата между понятието "животно" и понятието "човек"?

2014.07.23 | 02:26

3
Ако познаваше подробно историята,едва ли щеше да напишеш подобен пасквил.Не само са се женили за деца в Римската империя,а и са проявявали масова жестокост,присъща единствено на човека.А именно,уж “заради религигията“ са загивали десетки хиляди,не само във Византия,но и във Франкската империя.
М

2014.07.22 | 19:10

2
ИЗВРАТЕНИ ХОРА......

Добави коментар

Водещи новини