Няколко случая, в които Стив Джобс се е държал като кретен

  • 21 юли 2014 14:19

  • 2891
  • 0
Няколко случая, в които Стив Джобс се е държал като кретен
©

Когато става въпрос за Стив Джобс, говорим за "Добрия Стив" и за "Лошия Стив", казва биографът Уолтър Айзаксън. Неговият характер можеше да вдъхновява хората, които бяха около него, но можеше и да ги срива, пише Business Insider.

 Вижте няколко примера от второто:

"Вие не знаете какво правите!" Когато на Apple й предстои да представи "Bondi Blue" iMac, той смъмря по телефона добрия си приятел и рекламен партньор Лий Клоу. Джобс твърди, че екипът на Клоу е объркал цвета за печатните реклами. Той крещял в слушалката "Вие не знаете какво правите. Ще наема някой друг да направи рекламите."

В крайна сметка Клоу се среща с Джобс и го кара да сравни оригиналните снимки с тези от печатната реклама. Оказва се, че Клоу е прав, нямало грешка и Джобс отстъпва. Петзвездната му хотелска стая не отговаряла на стандартите му, затова той си тръгнал незабавно. Дизайнерът на Apple Джони Айв си навлича белята да намери стая в бутиков петзвезден хотел за Джобс в Лондон. Веднага след като Джобс влиза в стаята си, той се обажда на Айв и казва: "Тази стая на ми харесва. Скапан боклук е, да тръгваме." Джобс събира нещата си, за да си тръгне, като се отбива на рецепцията, за да сподели какво мисли за хотела.

Прочети повече ТУК.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
2891 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини