Арестуваха пиян нападнал полицай с нож

  • 19 май 2011 17:49

  • 3436
  • 1
Арестуваха пиян нападнал полицай с нож
©

41-годишен мъж от село Дебово е арестуван в полицията в Никопол след като нападнал служител на реда, съобщават от пресцентъра на МВР. Инцидентът е станал около 4.00 часа на 18 май.

В дежурната част е получен сигнал за семеен скандал в Дебово, на който се отзовал автопатрул от двама служители на РУП - Никопол. При пристигането полицаите заварили майка и дъщеря - на 34 и 16 години, силно изплашени от поведението на 41-годишния, с който майката живеела на семейни начала. Мъжът бил в нетрезво състояние и при опит на служителите на реда да разрешат случая, започнал да се държи арогантно с тях, взел кухненски нож и нападнал единия.

Полицаят извадил служебното си оръжие и произвел два предупредителни изстрела в безопасна посока с цел респектиране на извършителя. За неутрализиране на действията на нападателя е използвана физическа сила, поставени са му белезници и той е задържан със заповед за 24 часа.

По случая е образувано незабавно производство като е уведомен прокурор в Районна прокуратура Никопол. Работата продължава разследващ полицай.

Последвайте канала на

Весела Найденова
3436 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
FM

2014.07.15 | 20:00

1
Нападнал полицай с нож и вилица.

Добави коментар

Водещи новини