Найденов: Естествено, че правителството ще подаде оставка

  • 18 юли 2014 08:30

  • 1778
  • 4
Найденов: Естествено, че правителството ще подаде оставка
©

Оградата по границата с Турция ще е готова на 20 юли. Последните два месеца строежа беше затруднен изключително много заради непрестанните дъждове. Между 15 и 23 дни в месеца не можеха да се извършват нормални доставки. 

Това каза в сутрешния блок на БНТ министърът на отбраната Ангел НайденовАнгел Найденов Ангел Найденов е предложен за министър на отбраната.   Найденов е избран за народен. Няма друга структура в държавата, която да успее да построи 30 км. стена за толкова кратки срокове и при толкова тежки условия. Искам да благодаря на всички в МО. Цената на стената е 7,5 млн. лева. МО има разходи за 1,5 млн. лева, каза още Найденов. Той коментира и последните политически събития в страната. Всяко едно различие между правителството и БСП се интерпретират Естествено, че правителството ще подаде оставка. При президента се постигнаха договорки между основните парламентарно представени партии и ние ще ги спазим. В следващите две седмици трябва да се търси датата за оставка и нейното гласуване. Аз съм част от БСП и парламентарната група. Нормално е да се съобразявам с техните решения, обясни министърът.

Естествено, че имам фаворит за лидер на БСП. Според мен най-добре за БСП ще е, ако Мая оглави партията. Ние не се нуждаем само от смяна на председателя. Имаме нужда от смяна на ръководството, на кампаниите, които провеждаме, на политиките, които предлагаме. България има нужда от връщане на нормалността. БСП се нуждае от хъс, амбиция и действия. Убеден съм, че Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на може да даде тези неща на партията. Надявам се, че ще се получи едно добро състезание между кандидати и конгреса няма да се превърне в битка, от която БСП да излезе по-слаба. Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на направи много за БСП, но ни трябва нов лидер, категоричен беше Найденов.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1778 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2014.07.20 | 15:46

4
Е как няма да е тя. Нли тоя спи с нея.
vio

2014.07.20 | 15:46

3
МИНАЛАТА ГОДИНА ВИ ИСКАХА ОСТАВКАТА И ТО МНОГО ЛУМПЕНИ ПЛАТЕНИ. СЕГА НЕ СЕ ВИЖДА КОЙ ИСКА ОСТАВКА А СЕ ПОНАВЕДОХТЕ НА НЯКОЙ ..... КО СТАНА?! ЧЕРНИ ГАДНИ ДУШИЦИ
pena

2014.07.20 | 15:45

2
nali niama veche bsp...kakvo se glasite oshte.

2014.07.20 | 15:45

1
Товарищ Сидероглу, Осата Мая и Дьонмето Путев са най-големите пуtки в България!!!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини