Слави Трифонов мина на виагра

  • 18 юли 2014 07:21

  • 9344
  • 3
Слави Трифонов мина на виагра
© Булфото

Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в няма проблеми с ерекцията, откакто държи в хладилника си виагра. Той не се снабдява с нея от аптеката, а ползва домашно приготвена. Нещо повече, за да няма засечки в секса, наближаващият 50 години шоумен е нагърбил един от своите подчинени да се грижи за благото на интимния му живот, пише "Уикенд".

Трифонов подпомага своя интимен живот с мед, произведен от кларнетиста на "Ку-ку бенд" Илия Илиев.

За тази лична подробност от интимното си житие Дългия се изпусна в ефира на своето шоу преди няколко вечери. Повод да се стигне до самопризнанието бе импровизираната атака на Трифонов към музикантите му. Учиндолецът се поинтересува дали и техните синове и дъщери са наследили дарбите им. Когато стигна до Професора от Горна Оряховица, както е прочут Илиев, зрителите разбраха, че малкият му син е започнал да се увлича по кларинета. Трифонов го прекъсна с въпроса: "А някой от семейството прави ли мед?", на който секунди по-късно си отговори сам. Извади си от джоба буркан с мед и каза това е виагра.

Еликсирът на Илийката явно действа, защото не сме чули Мартина да се оплаква, коментират от шоуто.

Последвайте канала на

Novini.bg
9344 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
куку

2014.07.27 | 15:39

3
Славке, по- добре си прави по три клизми на ден и ша са упрайш...хихихи

2014.07.27 | 15:39

2
Тоя мяза на х у й в главата
ИСКАМ ДА ЗНАМ

2014.07.26 | 17:15

1
МАИЧКА ,ТОВА ПРОИЗВЕДЕНИЕ ПАК ТВОЕ ЛИ Е?БЕ ТИ СЪН НЕ СПИШ ,КЪДЕ ХОДИШ ИЗ ЧУЖДИТЕ ЧАРШАФИ,ДА ГЛЕДАШ КОЙ КАК ГО ДЪРВИ И КОЙ КОГО МАНДРЪСА.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини