Иззеха над 4 кг канабис

  • 16 юли 2014 10:06

  • 1655
  • 1
Иззеха над 4 кг канабис
©

Полицаи от Горна Оряховица и Свищов иззеха над 4 килограма канабис, амфетамин и марихуана при извършени полицейски проверки. Това съобщиха от пресцентъра на МВР-Велико Търново.

Вчера по обяд е извършена полицейска проверка в жилище на улица ”Ген. Гурко” в Горна Оряховица, обитавано от 21-годишният И. Г. от Стражица, известен на полицията. В двора на имота полицейските служители се натъкнали на 10 засадени растения, които при направения полеви наркотест, реагирали на канабис. Общото тегло на листната маса е 4018 грама. Наркотичното вещество е иззето.

Същият ден свищовските им колеги при провеждане на специализирана полицейска операция за протоводействие на престъпленията, свързани с разпространението и употребата на наркотични вещества извършили проверки на двама мъже на 27 г. от село Козловец и на 32 г. от село Алеково. В първия униформените установили и иззели 7 грама амфетамин, а в другия около грам марихуана. По трите случая в съответните полицейски управления са образувани бързи производства.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1655 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Милиционер

2014.07.17 | 19:22

1
"Полицаи от Горна Оряховица и Свищов иззеха над 4 килограма канабис, амфетамин и марихуана"..........КАНАБИС и МАРИХУАНА ?! - бря !

Добави коментар

Водещи новини