Говорителят на Виденов: Иван Костов ме разплака. Жан Виденов няма гузна съвест

  • 16 юли 2014 08:29

  • 6684
  • 0
Говорителят на Виденов: Иван Костов ме разплака. Жан Виденов няма гузна съвест
©

При правителството на Жан Виденов нямаше подобна ситуация, каквато наблюдаваме сега с банките. Опашката пред една банка не е финансова криза. Банковата криза по времето на Виденов беше предизвикана от поведението на мажоритарните собственици, които си раздадоха помежду си кредити. Това каза бившият разузнавач и говорител в кабинета на Жан Виденов Красимир Райдовски в предаването "Тази сутрин" по БТВ.

Аз се разплаках от смях, когато слушах вчера Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") - как е успял да оправи България.

Според ексшефът на пресслужбата на Виденов идеята при КТБ е била да се отстрани Цветан Василев, за да му вземат банката. Партньорите са се скарали за много пари. Василев, постъпвайки отговорно към банката е започнал да си събира кредитите, което е разгневило Пеевски.

Той коментира и предположенията на експерта от финансовия надзор, че на БНб е била предоставена невярна информация за одита  на КТБ. Достоверна информация се придобива не само с документи, а и с показания на живи хора.

В България държавността в последните години отиде на кино. Държава България отдавна няма. Партийното обезпечаване е било по времето на три правителства. Едни и същи хора стоят в политическото пространство. На тези 240 човека в НС мисленето им е същото. Зад тях стоят парите, целта им е лично обогатяване, категоричен беше Райдовски.

Партията е инструмент за упражняване на власт. Предполага се, че партията е загрижена за бедния народ. Тъпанарите стават все по-малко в България. Парите и стремежът за лично облагодетелстване са по-силни от всичко.

Не забравяйте кой създаде ДПС, както и това, че те участват във властта. Райдовски призова да не се забравя заветът на Андрей Луканов в БСП. Той увери, че той се следва и сега в партията. Според него Андрей Луканов и Александър Лилов са оставили това наследство на партията с помощта на ДС. Човекът, който управляваше потока на парите от контрабандните канали е Христо БисеровХристо Бисеров Христо Дамянов Бисеров е роден в Хасково. Завършва "Право" в Софийския университет "Св. Климент, а сега никой не знае къде е той. През 1998 г., когато Първанов стана лидер се опита да забрани теченията в партията, но сега с проекта АБВ руши партията. БСП не е това което беше. След като партията се съхрани след 1997 г. никога няма да може да се разбие, но тя отдавна не изпълнява обещанията си към избирателите, смята Райдовски.

Той припомни едно от обещанията на бившия министър-председател Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, който обеща, че когато дойде на власт първото нещо, което ще направи е да бутне сараите. Заканите на Борисов бяха, че ще събори сараите на Доган, но това не се случи. ДПС ще продължи да съществува. Доган доказа, че е най-устойчивият политик в страната. Той е продукт на държавна сигурност.

За разлика от много други Жан Виденов няма гузна съвест. Той е добре, преподава в Пловдив и вече е доктор, завърши Райдовски.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
6684 0

Свързани новини

Свързани галерии

Водещи новини