Глория е пред фалит

  • 20 септември 2011 11:22

  • 5217
  • 0
Глория е пред фалит
© Интернет

Примата на българския фолк Глория е пред фалит, пишат от "Супер 19".

Звездата не била канена да пее никъде повече от месец, при това в най-силния за чалгата сезон, когато нейните колежки нямат свободна секунда от денонощни участия в крайморските кръчми. Преслава, например, няма свободна дата до 20 ноември.

„От 12 август не са ме канили никъде, пред фалит съм“, изплакала дивата пред свойта най-добра приятелка, ако се вярва на мълвата. Най-после бургазлии си спомнили за изпадналата звезда и я извикали да попее в града им.
Преди година ГлорияГлория Галина Пенева Иванова, известна с псевдонима си Глория, е българска попфолк певица. Родена е в правеше по 40-50 бона на месец, сега едва успява да вземе 3, разкри приятелката й. Това си е катастрофа при нейните разноски.

Вече повече от година Глория сама си прави стайлинга и си урежда участията. Нейната надменност накара хората да я отбягват, а собствениците на заведения изобщо не желаят да се разправят с капризите й. Вероятно, ако дивата имаше импресарио, щеше да има и повече участия, коментира приятелката й. Защото никой не желае да преговаря с Глото.

Последвайте канала на

5217 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини