Букмейкъри приемат залози за новия лидер на БСП

  • 15 юли 2014 11:20

  • 1540
  • 3
Букмейкъри приемат залози за новия лидер на БСП
© Булфото

Букмейкъри започнаха да приемат залози за това кой ще е новият лидер на БСП. От коефицентите се вижда, че основен фаворит за наследник на Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на е Драгомир СтойневДрагомир Стойнев Драгомир Велков Стойнев е роден на 6 май 1976 г. в Триполи, Либия. Той е икономист, възпитаник на. Станишев го посочи за свой наследник след конгреса, пише "България днес".

Всеки залог за министъра на икономиката, енергетиката и туризма ще бъде удвоен, ако той заеме поста.

Преднината на министъра пред конкурентите му за шефския пост в партията не е сериозна. Председателят на парламента Михаил МиковМихаил Миков Михаил Райков Миков е съвременен български политик, депутат и председател на 42-то Народно е оценен с 2.25 коефицент, докато острието на парламентарната група Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на получава 2.50 коефицент. Янаки Стоилов и Корнелия Нинова  също имат сериозни шансове за лидерската позиция. Коефицентът за тях се движи около 3.

Ако военният министър Ангел НайденовАнгел Найденов Ангел Найденов е предложен за министър на отбраната.   Найденов е избран за народен стане шеф на партията, можете да спечелите 3,50 лв. при залог от 1 лев. По-малки шансове букмейкърите дават на Атанас Мерджанов, който замести Станишев като лидер на парламентарната група на БСП. Нищожни са шансовете и на евродепутата Илияна Йотова. Те получават съответно 7 и 10 коефицент.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1540 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
riko

2014.07.19 | 02:39

3
Марш от държавата !!!!,НИКОЙ НЕ ВИ ВЯРВА ВЕЧЕ !!!!!

2014.07.19 | 02:39

2
Моля ви червени боклуци! Направете пощальона. Ще се смея всеки път като се сетя...... д д д другари и д д д другарки.
един

2014.07.19 | 02:39

1
Аз бих предложил да се заложи на друга игра. Ако одържавят КТБ , руснаците горят с 10% от акциите, едва ли сте простят на виновните. КОЙ ще е свитнат след време:а: Пеевски б: Василев г:Друг?

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини