Радина и Луиза в лесбо ласки

  • 20 септември 2011 06:04

  • 6126
  • 2
Радина и Луиза в лесбо ласки
© Интернет

Двете приятелки от „Стъклен дом” и в живота - Луиза Григорова и Радина КърджиловаРадина Кърджилова Радина Кърджилова e българска актриса, родена в град Бургас. През 2009 година завършва НАТФИЗ, играят лесбийки на сцената на НАТФИЗ.

Красавиците влизат в ролите на объркани студентки по медицина в пиесата на Фердинанд Брукнер „Заболяването младост” и типично във френски дух демонстрират доста освободени нрави.

Героините на Луиза и Радина търсят път в живота и любовта, но се натъкват на изневери, за да намерят утеха в общо легло. В пиесата „Заболяването младост”, режисирана от преподавателя им проф. Пламен Марков, играе и Ивайло Драгиев от TILT.

Междувременно стана ясно, че Луиза Григорова влиза в Народния театър по предложение на топрежисьора Александър Морфов, съобщи специално за „Монитор” шефът на трупата Павел Васев. Младата актриса, прочула се като Алекс от „Стъклен дом”, зае мястото на напусналата Марта Кондова. Засега тя ще играе само образа на Мис Чилтърн в комедията на Оскар Уайлд „Идеалният мъж” на френския режисьор Тиери Аркур.

За ролята не е правен кастинг, обясни г-н Васев, тъй като по принцип по усмотрение на режисьора се правят замени. Но тъй като постановчик на „Идеалният мъж” е французин, при подобни извънредни обстоятелства главният режисьор на трупата има право да прави промени.

Морфов е водил разговори за ролята на Чилтърн и в крайна сметка се е спрял на Луиза Григорова. Тя ще бъде на граждански договор към Народния театър, защото все още е студентка, добави още шефът на театъра. Луиза е вторият човек от „Стъклен дом” след Бойко Кръстанов („Ангели в Америка”), който влиза в най-старата ни трупа.

Последвайте канала на

6126 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
мони

2011.12.06 | 23:41

2
за бога братя не ходете на тая тъпа постановка - за 10лв колкото е цената на билета - купете си едно хубава книига и се забавлявайте
imdifl

2011.12.06 | 23:38

1
super tapnj

Добави коментар

Водещи новини