Памела Андерсън написа стихотворение за развода си

  • 11 юли 2014 09:59

  • 2681
  • 2
Памела Андерсън написа стихотворение за развода си
© Getty Images/Guliver

Разводът на Памела Андерсън със съпруга й Рик Саломон я предпостави да напише стихотворение за раздялата им. В него звездата от "Спасители на плажа" споделя, че знаела от самото начало, че бракът им е грешка.

Стихотворение съдържа 1200 думи, които тя е публикувала на страницата си във Фейсбук. В текста тя не споменава поименно Саломон, само поставя под съмнение решението си да се омъжи повторно за него с думите: "Какво направих...? От самото начало знаех, че е грешка, примитивен, първичен инстинкт...Никога не се омъжвай за богат мъж...".

Русата Памела признава, че се поблазнила от идеалистичния брак, който се надявала да имат. "Харесва ми да съм влюбена, но очакванията правят щастието или удовлетворението невъзможни...Опитах..., толкова усърдно..., може би това не е модерно, традиция..., просто изглеждаше толкова романтично...". "Предполагам, че това е изхабен идеал... или стара мода..., не модерна...Нито един мъж не знае какво да прави с мен, обвинявам себе си", пише Андерсън.

Русокосата сексбомба мина за първи път под венчило с филмовия продуцент и професионален покер играч през 2007 г., но два месеца по-късно бракът им беше анулиран. Андерсън и Саломон подновиха връзката си миналата година, а през януари актрисата изненада почитателите си с новината, че отново са се оженили.

Последвайте канала на

2681 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2014.08.20 | 15:04

1
Памелче, ела при мен, душко. Не съм богат, ама ще си живеем добре. Бакалията е близо до нас, ще си купуваме бозица, банички, бобец, няма да умрем от глад.
Българин

2014.08.20 | 15:04

2
Ха-ха-ха, взе ми думите от устата.

Добави коментар

Водещи новини