Веско Маринов с ново гадже

  • 09 юли 2014 08:44

  • 7545
  • 2
Веско Маринов с ново гадже
©

Певецът Веселин МариновВеселин Маринов Веселин Маринов е български певец . Той е роден в град Полски Тръмбеш. Има шанса да завърши, който ожени щерката от първия си брак Йоана, вече гордо афишира новата си любов, съобщи "Всеки ден".

Нежният бард с два развода зад гърба си продължава да вярва, че може отново да срещне любовта и не спира да я търси, като за целта пробва нонстоп различни дами. Най-новата му придобивка била на 33 години, а според свидетели на прясната афера дамата приличала на супер модел. Маринов се изфукал с красавицата на сватбата на дъщеря си, която бе преди няколко дни.

Веско дори запознал любовницата си с Мария, майката на Йоана и първа съпруга на трубадура, с която той дели живота си цели 20 години.

Изпълнителят на покъртителни балади още ходи като попарен заради изневерите на втората си жена Цветанка, която му сложи рога на лос. Въпреки това Веско бил страшно щастлив с младата си изгора и дори обмислял да я покани да живеят заедно. Тя обаче се колебаела дали да предприеме тази крачка заради бурното любовчийско минало на естрадната легенда, който, макар и жертва на невярната си последна съпруга, определено е един от най-шавливите музиканти.

„Всички знаят, че си е бройкаджия и трудно може отново да спечели пълното доверие на някого", коментират запознати.

Самият Маринов пък вярвал, че е страшно романтична натура и не е виновен, че се е влюбвал толкова често. Певецът дори записал нова песен специално за сватбата на щерка си. Тя се казвала „Гълъбе мой!" и разплакала всички присъстващи на празненството. „Как да не му простиш всичко, като чуеш как пее такива нежни песни и от старание започва дори да се поти", шегуват се в музикалните среди.

Мъжът на Йоана е с 3-години по-възрастен от нея. Казва се Станимир и бил лекар. Той самият дълго време се колебаел дали да поиска ръката на момичето, заради лошата слава на баща й. „Все пак ябълката не пада по-далеч от дървото", шушукат близки на Веско. Венчавката и подписът са били в Семинарията, а тържеството се е състояло в известен столичен ресторант, където на новото парче на Маринов младоженците са изиграли първия си танц като семейство.

Последвайте канала на

Novini.bg
7545 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2014.07.16 | 16:42

2
Ба тая как ще го търпи като се поти толкова много?Той мазен бееее....мириши....:(((
NOMER 1 KOMENTARINO

2014.07.10 | 20:31

1
Ti da ne bi da spa s nego znaesh kak mirishe .

Добави коментар

Водещи новини