Биляна Евгениева избира Мис Силикон на Bedroom Beach

  • 06 юли 2014 14:24

  • 4875
  • 3
Биляна Евгениева избира Мис Силикон на Bedroom Beach
©

На 17 юли в клуб Bedroom Beach в Слънчев бряг за шести пореден път ще се проведе конкурса "Мис Силикон" 2014.

Най-разкрепостеното шоу в България отново ще събере почитателите на летните забавления и качествения нощен живот край морето, като за тяхното настроение ще се погрижат DJ Gorro&Dimo.

Единадесет ще са претендентките, които ще се борят за титлата, а най-възрастната участничка е на 30 години. Именно тя е с най-много пластични операции, има реконструкция на нос ,скули, уста, бюст, и дупе.

Претендентката пък с най- голям бюст е носителка на 900 кубика силикон във всяка една гърда.

„И тази година журито няма да се спира на това дали определена кандидатка за титлата има най-много пластични интервенции, или пък притежава най-големия бюст. Най-важният критерий, на който трябва да отговаря победителката, е да има хармонично тяло и добре направени естетически корекции“, споделя Мариана Маринова-единствен и официален лицензиант на марката „Мис Силикон“.

За да оцени професионално направените корекции и тази година своето експертно мнение ще даде проф. д-р Ал Черики , който е пластичен хирург и собственик на една от най-престижните клиники по пластична и естетична хирургия в Германия.

Специален гост за конкурса на Bedroom Beach ще бъде плеймейтката Биляна Евгениева, чието име повече от месец не слиза от родните светски хроники. В избирането на новата победителката своят глас ще дадат и досегашните носителки на титлата Мис Силикон - Гергана Райчевска, Йоана Христова, Деси Младенова, а короната ще предаде миналогодишната победителка Джулиана Гани.

В своеобразния спектакъл на сцената на Bedroom Beach ще излезе и Джулиана Джейма, която ще се превъплъти в нимфата-кралица на морето и ще представи участничките в първия тур на надпреварата. В шоуто тази година ще вземат участие истински акробати и циркови артисти.

Още от 2012 година организаторите решиха конкурса да налага някаква определена кауза, зад която застават всички момичета. „Тази година искаме да отговорим на въпроса необходимост или прищявка е пластичната и естетична хирургия. Чрез каузата ни тази година смятам да покажем , че пластичната хирургия е шанс за живот на много млади момичета. В конкурса тази година участва момиче претърпяло преди 4 години много тежка катастрофа, след която е имала белези по цялото си лице и тяло.

Благодарение на операциите през всичките тези години, сега тя изглежда пак красива и отново може да се усмихва на живота“, споделя Мисис България 2007 Мариана Маринова, организатор на „Мис Силикон“.

Мотото на новата кампания е "Усмихни се на живота", а целта е с помощта на български и чужди специалисти да се даде шанс на всички жени, които имат необходимост от пластики, но не могат да си го позволят. Това са дами пострадали при катастрофи, които имат изгаряния или родилни белези.

Организаторите от много време са обмисляли подобна кампания и са щастливи, че тя стартира именно на 17юли, когато е финала на „Мис Силикон“2014. Първата хирургична намеса ще се извърши от д-р Черики в Германия, а медиите ще бъдат информирани за предстоящата интервенция.

Последвайте канала на

Novini.bg
4875 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
batman

2014.08.23 | 21:27

3
Тази, зад която стои човек, който е платил най-много за победата й, ще спечели. Аз го знам, те го знаят, вие го знаете, медиите го знаят, кучетата го знаят. Защо още се правим на ударени:?
истина

2014.07.26 | 14:20

2
ГОРКИТЕ КУРВАЛЯЦИ . ЩЕ УМРАТ ОТ ГЛАД . КРИЗАТА Е ГОЛЯМА И ВЕЧЕ ЗА ДВА ЛЕВА СВИРКИ ПРАВЯТ !!
jojo

2014.07.26 | 14:20

1
леле КАКВИ са тези траверси!!!

Добави коментар

Водещи новини