Оргии смениха пиенето в баровете на Слънчев бряг

  • 03 юли 2014 06:29

  • 34480
  • 18
Оргии смениха пиенето в баровете на Слънчев бряг
©

Масови оргии станаха новият хит сред британците и германците, дошли на почивка в Слънчев бряг. Новата мода на туровете предизвика и собственици на заведения да ги превърнат в еротични барове, пише "Монитор".

Надпиването е вече най-невинното състезание в сравнение с останалите предизвикателства. По време на туровете аниматорите измислят и добавят доста игри. Състезание по най-впечатляващи секспози е една от тях. Двойки се качват на дансинга и показват различни секспози. Някои се забавляват искрено, но други се престарават в желанието си да се покажат колкото се може по-извратени.

Все по-популярен става стриптийзът. Пияните туристи захвърлят дрехи. Голи мъже се катерят по пилоните, момичета предлагат голите си части за опипване. Освобождаването е пълно. Наградата за победителите е... пак алкохол.

Само че ако по време на организираните турове помежду си туристите могат да правят всякакви безплатни еротични изпълнения, то посещението им след това в еротик клубовете може да изиграе лоша шега на много от тях, тъй като там се подвизават мутри рекетьори. Десетки чужденци, посетили еротик клубове в Слънчев бряг, са били бити и изнудвани да плащат големи суми пари за разголени компаньонки и скъпо шампанско.

Само в нощта на 28 юни пострадали 4-ма британци, бразилец и норвежец, през уикенда от полицията в Несебър са регистрирали още няколко случая. Запознати твърдят, че това се случва всяка вечер. Обикновено чужденците са изпили солидно количество алкохол, преди да налетят на непознати биячи. Около 22 ч на 28 юни в районното пристигнал 18-годишен норвежец. Оплакал се, че в еротик бар непознат го накарал да изтегли 500 лв. от ПОС терминала на бара, за да си плати сметката. Чужденецът обаче бил толкова пиян, че не успял да се сети кое е и къде се намира заведението. Малко след 4 ч същата нощ четирима британци на възраст от 20 до 22 години се оплакали, че са били бити в еротик бар „Оксижен” и са били принудени да изтеглят 2000 паунда. Те изпили солидно количество алкохол и не разбирали защо им искат толкова много пари. Когато отказали, със сила били принудени да изтеглят от картите си по 500 паунда на човек. С 240 лева „изгорял” 18-годишен бразилец. Казали му, че парите са за „покупка”, която той не бил направил, т.е. не се е възползвал от предизвикателствата на еротичните танцьорки в еротик бар „Парти тайм” близо до същия хотел „Алба”.

След проверка полицията е арестувала двама мъже от София и Банско – Николай П., на 40 г., и Асен Р., на 25 г. Двамата работели без трудови договори към заведение и изнудвали посетителите, но се представяли за приятели на управителя на бара.

“Съветът на директорите в курорта прие правила и те трябва да се спазват от всички – регулиране на началото, края и маршрута. Всички фирми са запознати с тези изисквания, те са качени и в сайта на Слънчев бряг”, заяви Златко Димитров, изпълнителен директор на „Слънчев бряг” АД. „Това, което ние като администрация правим, е да подпишем договор с всеки организатор на такива мероприятия, в който договор са описани правата и задълженията. Изискваме предварително оповестяване на маршрута, както и на началния и крайния час – от 20 до 24 часа”, добави той.

Последвайте канала на

Novini.bg
34480 18

Свързани новини

Коментари 18

Добави коментар

2015.06.04 | 18:57

18
Няма ли най-накрая да дойде нормално правителство и президент и да измете тези КУРорти и стотиците хотели там??? Всичко е бетонирано, един свестен плаж не остана от хотели!

2014.07.29 | 23:01

5
И аз така казвам, ама как да стане като там са "инвестирани" комунистически , крадени пари....а комунистите са на власт вече 70 години....

2015.06.04 | 18:56

17
Мдаааа лека по-лека Слънчев бряг отива към своя край... Столицата на разврата с мутри и мутреси отива към своя край! Жалко за бившето величие на курорта.
Добри са туристите на сто хиляди пет подпийнали зд

2015.06.04 | 18:55

16
Добри са децата които идват при нас подава Слънчевия бряг много са добри ,ама много работят при тях и искат да свалят всичкото натрупано напрежение само за десет дена а то не става

2015.06.04 | 18:53

15
Какво се изненадвате?! Грозно е, но е факт и не е от сега , и не на последно място - НЕ Е САМО В БЪЛГАРИЯ! Или мислите на Майорка, примерно, няма такива изпълнения и сценки? Просто както по-горе видях някой е казал " Цялата ИЗМЕТ на Запада е на почивка у нас" .Точно така е. Те това търсят и така се забавляват... Ужасна гледка и много жалка. А после,разбираш ли, от всичко хората виждат само мястото, където "утайките" се забавляват ( т.е. България). И се започва едно плюене,едно чудо... А като им кажеш думата "Чужденец" мед почва да им капе от устата. Това е друго,нали? Няма значение какъв е и какво прави, важното е мястото. И само да добавя: не живея в България и мога да кажа,че не само там са такива туристите. И тук, хората,които работят в сферата на обслужването са ми казвали ,че много англичани правят страшни мизерии по хотели и заведения. Така ,че не казвайте само Вулгария, защото без чуждите туристи с техните интересни начини за разпускане, нямаше да е така..
poreden

2015.06.04 | 18:29

14
Ами ако повечето хора бяха разкрепостени- да са съгласни да участват в оргийка, тогава нямаше да има нужда "мераклиите" да ходят в платени клубове и всяквите там бардаци и да бъдат изнудвани и бити от съмнителни субекти.
123

2015.06.04 | 17:15

13
#Проф. Мариана Евстатиева Горанова продава дипломи в ТУ-София. #Тя е откраднала милони от банките чрез хакерски атаки заедно с Филип Кереков. #Оставка. ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒ ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒░▒▒▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓▒▒▒▒░▒▒▒▒▒▒▒ ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▒▒▒▒▒ ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓▓▓▓▓▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▓▓▓▒▒▒▒▒ ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█▓▒▒▒▒ ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█▓▒▒▒ ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓███▓▓▓▒▒▒▓▓▒▒▓▓▓█▓▓▓█▓▒▒ ▒▒▒▒▒▒▒▒▓▓▓▓▓█▓▒▒▒▒▒▒▒░▒▒▒░░░▒▓▓██████▒▒ ▒▒▒▒▒▒▒▓▓▓▓▓██░░░░▒▒▓▒▒▒░░░▒▒▒▒▒▓██▓▓█▓░ ▒▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓█▓░░░▒░▒▒▒▒░░░▒▓▓▓▒▒░▒██▓█▓░ ▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓█▓░░░░░░░░░░░░▒▒▒▒▒▒░░████▓░ ▒░▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓█▓░░░░░▒▒▒░░░░▒▒░░░░░▒██▓█▓░ ▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█▓░░░▒▒▒░░░░░▒▒▒▒░░░░▓████▒░ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓██░░░▒▒▒▒░░▒▒▒▒▒▒▒░░▒█████▒▒ ▓▓██▓▓▓▓▓▓█▓▓▓▒░░░░░░▒▒▒▒▒▒▒░░░▓█████▓▒▒ ██▓▓▓▓▓▓▓▓▓█▓▓▒░░░░░░░░░░░░░░▒██████▓▒▒▒ ▒▒▒▓▓▒▓▓▓▓▓█▓▒░░░░░░░░░░░░▒▓███████▒░▒▒▒ ▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒░░░▒░▒▒▒▒▒▒▓█████████▒░▒▒▒ ▓▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒░░░░░░░▒▒▒███▓█▓█▓▓▓█▒░▒▒▒ ▓▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒░░░▒▒▒▒▓██▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▒▒ ▒▒▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓██▒▒▒ ▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒░▒▒▒░▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▒ ▓▒▓▒▓▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓░▒▒▒▒▒▓▓▓▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▒ ▓▒▒▓▒▒▒▓██▓▓▓▓▓▓▒▒▒▒▓▓▒▓▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▒ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▒▒▒▓▓▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▒▒ ▓▓▓▓▓▓▓▓▒▓▓▓▓▓▓▓▒▒▒▒▒▒▒▒░▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▓▓

2015.06.04 | 16:23

12
Точно това беше целта на ЕС-да се елиминира индустриалната и аграрна мощ на България и родината ни да бъде превърната в"туристическа дестинация"за отрепките на запада."Хвала"на осъществителите на цялата тази помия.Няма такава пропаднала държава.

2015.06.04 | 16:22

11
Честито на депутатите през годините реализирали проектите браво България вече е богата много богата голям напредък в бизнеса и икономиката браво браво бис САМО ТАКА ! УПАДЪК ДО ПРИПАДЪК ПОЗДРАВЛЕНИЯ!
next

2015.06.04 | 16:22

10
Сега ВЕЧЕ СПОКОЙНО МОЖЕМ ДА СЕ КАЧИМ В ЕВРОПЕЙСКАТА КОЛИЧКА и да се засилим към боклука на Европа

2015.01.02 | 22:58

9
Само не мога да разбера колко плаща този, който поръчва да се публикуват тези вредни материали с които се цели да се уплаши чуждестранния турист и да се навреди дълготрайно на развитието на бългаския туризъм или вече има усвоени пари от нечий новооткрит европейски фонд.

Добави коментар

Водещи новини