Куцаров щял да кани CNN за предизборните си дебати

  • 15 септември 2011 07:50

  • 4997
  • 0
Куцаров щял да кани CNN за предизборните си дебати
© Булфото

Аз съм много ангажирана с проблемите на обществото и реших да издигна кариерата си до нов връх.

Това заяви в сутрешния блок на бТВ кандидатът за вицепрезидент Камелия Тодорова.

Залагам на успеха и смятам, че е настъпило времето жена да бъде вицепрезидент, допълни тя.

Тодорова заяви, че не вярва на социлогическите изследвания, които не ги поставят сред основните претенденти за "Дондуков" 1, а разчита на доверието на гражданите.

Най-важното нещо за мен е мостът между народа и политиците, който трябва да осигурим. Трябва да направим едни доста по-различни от досегашните избори, защото е крайно време да променим живота в България, посочи кандидатът за вицепрезидент.

Кандидатът за президент и частен детектив Димитър Куцаров заяви, че през годините в работата си е бил близо до голямата политика. Той заяви, че има фирма, която се занимава с комплексни охранителни услуги и има случаи, когато е връщал отвлечени деца от чужбина.

Той не прие сравнението със сегашния премиер Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, който също в миналото се занимаваше с охранителна дейност, и каза, че на политическата сцена ще стане ясно кой кой е.

На въпрос дали е вярна информацията, че ще канят BBC, CNN и Reuters като модератори на предизборни дебати, Куцаров отговори, че предизборната кампания още не е започнала и след 23 септември ще даде по-ясен отговор.

Куцаров заяви, че заради скандала с искания от кандидат-президента на ГЕРБ Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното подкуп, някой трябва да си подаде оставката. Той бе категоричен, че е против предизборните циркове, които се разиграват.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
4997 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини