Николета и Ласкин се хванаха за гушите

  • 17 юни 2014 08:36

  • 5576
  • 7
Николета и Ласкин се хванаха за гушите
©

Плеймейтката Николета ЛозановаНиколета Лозанова Николета Лозанова е един от най-успешните български модели. Тя е родена в град Пловдив. През и актьорът Иван Ласкин се хванаха за гушите в социалната мрежа Фейсбук, пише "Телеграф". Двамата си размениха обидни думи чрез статуси в личните си профили, които станаха достояние на милиони форумци.

Пръв ръкавицата хвърли устатият актьор. "Има такива "водещи" и "предавания" в българския ефир, че вместо да ги гледам, предпочитам да ми извадят зъб през гъзЪ!!!", написа Ласкин в личния си профил по повод предаването на Николета по TV7, след което допълни: "Това предаване трябва да се казва "Отвратително от НЛ /Няма Лице/ или /Недолюбено Лайно/".

Николета, която също като Ласкин е всеизвестна с хапливия си език, не остана длъжна на актьора и побърза да го осмее в личната си страница. Тя заяви: "Не се впечатлявам от застаряващи актьори, които с меланхолия си спомнят за отминалата слава и са известни с една-единствена роля". Веднага след това Николета написа: "Тази вечер посвещавам поредния брой на "Поверително от NL" на всички "Граждани" от село Рупча".

Последвайте канала на

Борислава Борисова
5576 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар
П.

2015.06.29 | 09:54

7
Ласкин може да е селянин,но поне е човек с авторитет.А госпожата,която мисли,че прави нещо,си вре носа където трябва и където не трябва.Само със силикон и клюки,имидж не се гради.А тези от телевизията не виждат ли,че това предаване не става за нищо.Сигурно само тя си го гледа.А на Ласкин поздравления!!!
селтак

2015.06.29 | 09:54

6
СКОРО ЗА ТАЗ МАСТИЯ НЕ БЯХТЕ ПИСАЛИ . МНОГО СЕ ПРИТЕСНИХ !!
ВЪЗМУТЕНА

2014.07.13 | 22:56

5
Не са виновни такива пачаврета, обявени за "красавици".Има толкова красиви и образовани български момичета. Защо в някои телевизии слагат водещи такива долнопробни ,нискоинтелигентни и неграмотни женчета, които пускат лиги и пълна тъпота. От пръв поглед личи колко са примитивни, без добър изказ, пошли и противни

2014.07.13 | 22:56

4
"Тази вечер посвещавам поредния брой на "Поверително от NL" на всички "Граждани" от село Рупча". :ддддддддд
666n

2014.07.13 | 22:55

3
Точно попадение "НЕДОЛЮБЕНО Л......."
Елизи

2014.07.13 | 22:55

2
А ти каква си госпожо Николета да не би да си първа младост и с какво си известна със силикона и с това че разби една двойка и остави наранено едно дете . Спокойно в живота нищо не се знае може да бъдеш заменена и ти .Не че ти го пожелавам. Ласкин може да е хаплив но е постигнал нещо и хората го познават като публична личност. Като си разтовариш силикона и се огледаш едва ли ще висиш пред екрана защото ще ти е неудобно от вида си. Бъди здрава и хаплива нали това ти харесва.
Aktioira

2014.07.13 | 22:55

1
Ivan Laskin e GOLIAM,a takiva selski kurveta sa samo za jaltite paveta !

Добави коментар

Водещи новини