Калина Илиева изчезна мистериозно

  • 15 септември 2011 06:08

  • 10528
  • 5
Калина Илиева изчезна мистериозно
©
Скандалната Калина Илиева изчезна.
 
Никой не е виждал бившата шефка на Държавен фонд “Земеделие” от няколко месеца.

Илиева не се е появявала в апартамента си в столичния кв. “Стрелбище”, където живее от началото на лятото, твърди “България Днес”.

Пощенските кутии на Калинка били пълни с бележки за различни сметки. Прозорците на апартамента й били тъмни.

“Не сме виждали Калинчето от много време. Преди излизаше да разхожда бебето с мъжа си, но напоследък никакви ги няма”, казват съседки на скандалната държавна чиновничка.

Калина Илиева се прочу, след като стана ясно, че дипломата, с която е заела поста в ДФ “Земеделие”, е фалшива. След скандала тя бе уволнена.

Разследването за фалшивата диплома ще се проточи поне до 2012 г., твърди изданието. Срокът му за пореден път бил удължен с четири месеца в началото на септември. Причината била, че все още нямало отговори на съдебна поръчка до Германия, които са ключови за разследването.

Същевременно оригиналната диплома на Илиева изчезнала, което силно затруднявало разследването. Документът все още не бил намерен. По делото било приложено единствено копието, с което Илиева била назначена на работа.

“Няма да ви кажа къде е Калина! Оставете я на мира! Съсипахте й живота”, казал бащата на Илиева Иван.

Бившата съпруга на палестинския доктор Ашраф, който бе осъден заедно с българските медици в Либия, Оля Мегова е братовчедка на Калина Илиева, научи БЛИЦ. Жената продължава да работи във фонд "Земеделие".

Последвайте канала на

Константин Тодоров
10528 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
Мани

2012.02.27 | 23:32

5
Знам, че за всеки баща е трудно да приеме истината и всячески се опитва да защити детето си, ама да се казва в прав текст - "съсипахте й живота", като си знае що за келеме е отгледал е чиста лудост. Уважаемият господин би трябвало да се засрами и да поиска извинение от постъпките на дъщеря си, а не да обижда и гони!!!

2011.10.21 | 09:05

4
на тия жеги, що да се мъчи в София, като може да си откара още един месец някъде по курортите. Не я мислете.

2011.10.21 | 09:05

3
kalino da pukne6 dano urud gaden
Ru

2011.09.20 | 14:18

2
не е нярно, онзи ден с мъжа ми я видяхме с бебето и в южния парк!
PAPI

2011.09.20 | 14:17

1
VIDJLA SI NA MAIKASI PUTKATA

Добави коментар

Водещи новини