Джаред Лето с послание към българските си фенове (видео)

  • 09 юни 2014 16:03

  • 2050
  • 3
Джаред Лето с послание към българските си фенове (видео)
©

В специално видео послание, публикувано от организаторите на “София Прайд Филм Фест", актьорът и музикант Джаред Лето лично кани своите български почитатели на родната премиера на филма “Клубът на купувачите от Далас” и на концерта на групата му 30 SECONDS TO MARS на 6 юли в рамките на SOFIA ROCKS 2014.

Медийният шум, за който говори Лето, беше предизвикан от над 80-те номинации и награди, с които бе отличен “Клубът на купувачите от Далас” през последните месеци. Той получи 6 номинации за "Оскар"®, включително за най-добър филм, и спечели статуетки в три категории – поддържаща мъжка роля (Джаред Лето), главна мъжка роля (Матю Макконъхи) и грим и прически.


Освен “Оскар”, Джаред Лето спечели още над 20 награди за изключителното си превъплащение в ролята на транссексуална жена, опитваща да защити достойнството си от трансфобни недоброжелатели и живота си от вируса, убил хиляди по време на СПИН-епидемията в САЩ през 80те. За да постигне изключителната физическа и психологическа трансформация, нужна за ролята, Лето отслабнал с 14 кг и прекарал целия снимачен процес без да излиза от кожата на Рейон. Множеството подозрителни погледи, с които се сблъскал на обществени места, му помогнали да получи по-дълбоко разбиране за преживяванията на трансполовите хора, които често стават жертва на вербално и физическо насилие.

Първата в България прожекция на “Клубът на купувачите от Далас” ще бъде на 18 юни от 21:30 часа на лятната сцена “One More Кино” в парка пред НДК. Събитието се осъществява със съдействието на Посолството на САЩ и ще бъде напълно безплатно за зрителите.

Българските рок фенове ще могат да чуят Джаред Лето и групата му 30 SECONDS TO MARS на живо в София на 6 юли на стадион Академик. Билетите за концерта, който е част от програмата на SOFIA ROCKS 2014, са в продажба онлайн в мрежата на Eventim.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
2050 3

Коментари 3

Добави коментар
Eдна

2014.07.11 | 10:30

3
Гледах го вече ,има го в нета. Просто страхотен филм. Ужасна действителност и просто страхотна актьорска игра.Този Джаред е просто нечовешки талантлив ,за тази роля е свалил повече от 11 килограма ,изглежда точно като скелет.Гледайте филма няма да сгрешите.

2014.06.29 | 10:03

2
лето е секси искам да ми оближе пyтката

2014.06.29 | 10:03

1
Отврат !!!

Добави коментар

Водещи новини