БСП: Не се притесняваме от избори

  • 06 юни 2014 08:41

  • 1516
  • 4
БСП: Не се притесняваме от избори
© булфото

БСП не се притеснява от избори, заяви депутатът от Коалиция за България Атанас Мерджанов по БНТ.

"Ние сме готови да отидем на избори и сега", допълни гостът в студиото. "Стига президентът Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното да не бави парламентарния вот със служебно правителство", допълни Мерджанов. Той също посочи, че на днешната пресконференция на БСП няма да има изненади, като изрази увереност, че ДПС ще подкрепи кабинета при поредния вот на недоверие, внесен от ГЕРБ.

В предаването участваше депутатът от ДПС Алиосман ИмамовАлиосман Имамов  Алиосман Ибраим Имамов е роден в село Абланица, Благоевградска област. Завършил е УНСС,. Той коментира вчерашното изказване на лидера на партията си Лютви Местан: Ние сме автономна партия и имаме право да изказва своето мнение. Ние не налагаме своите възгледи. Формулата "Избори веднага" ще повтори ситуацията от вота за Европейски парламент, тоест няма да има промяна. Ние подкрепяме кабинета на Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21, докогато е необходимо и колкото е необходимо. Той определи новия вот на недоверие, внесен от ГЕРБ, с думите: Това е като да стрелят с патрони за слонове към врабци.

Депутатката от ГЕРБ Румяна БъчвароваРумяна Бъчварова Румяна Бъчварова е родена на 13 март 1959 г. в град Шипка. Завършила Софийския университет "Св. заяви: Вчера не чухме думи на ДПС за по нататъшен живота на правителството. Отчитам добрите намерения да се търсят решения на проблемите. Трябва да позволим на избирателите да решат. Ще очакваме какво ще се случи с вота, защото позицията на ДПС им няма да подкрепи кабинета.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
1516 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
m markov

2014.06.07 | 11:33

4
Мерджанче ,изборите ви пращат по родните места.Парламент нема да видиш,вие сте във блатото и измъкване няма.
м

2014.06.07 | 11:33

3
какво ще ви плаши, когато един човек го бият непрекъснато той става ТЕМЕРУТ.
Червена мърша

2014.06.07 | 11:33

2
Не се притеснявайте " другари" -- след като си понесъл стоически да те опънат 10 пъти подред , нищо няма да ти стане ако те опънат още един път , освен да обърнеш резбата !!!

2014.06.07 | 11:33

1
Насрания спинозен не се страхува да напълни гащите пак. Та кой не го знае това. По миризливи от първото насиране няма да станете, все на лайна ще си миришете.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини