Харесайте facebook страницата ни

Зеленогорски се включва в битката за Плевен

© Булфото

Настоящият кмет на Плевен - Найден Зеленогорски, ще бъде издигнат за кандидат-кмет на общината от партията "Българска нова демокрация" /БНД/.

Това съобщи самият Зеленогорски по време на пресконференция в присъствието на кандидат-президента на сините Румен Христов Румен Христов е български политик, кандидат за президент на ... към профила и на лидера им Мартин Димитров Мартин Димитров е български политик, председател на СДС от декември 2008 г., ... към профила .

Ще се явим заедно с партията "Българска нова демокрация", защото сме заедно и в президентската коалиция, която подкрепя Румен Христов за кандидат-президент, аргументира се Найден Зеленогорски.

Той припомни, че след като е направен отказ да бъде регистрирана местната коалиция "Заедно за община Плевен", с която е печелил досега, е получил предложение от десетина партии, които са поискали да го издигнат за четвърти кметски мандат.

Според него има сценарий, в който участват ГЕРБ и БСП, целящ да не го допуснат до участие в местните избори.
По думите му този сценарий ще донесе много беди на страната.

Той отново потвърди намерението си да съди държавата, че е допусната за участие до избори местната коалиция "За Зеленогорски", която всъщност била срещу него, а не е допусната коалицията, която го подкрепя. Настоящият кмет е категоричен, че така са нарушени човешките му права и в случая има нарушение на Конституцията и на закона за личните данни.

На пресконференцията представители на БНД - Васимир Радулов, доц. Борислав Великов и проф. Мутафчиев, заявиха, че за тях е чест, че имат възможност да издигнат за свой кандидат-кмет Зеленогорски, тъй като ценят неговия професионализъм.

Коментари
Коментари (0)
Коментирай
 
Добави Коментар