Кадиев: Оцеляването на България минава през изборна загуба на ГЕРБ

  • 13 септември 2011 13:38

  • 677
  • 1
Кадиев: Оцеляването на България минава през изборна загуба на ГЕРБ
© Булфото

Изборът на Стефан ДанаиловСтефан Данаилов Стефан Данаилов е известен български актьор, политик от БСП, министър на културата в за кандидат за вицепрезидент е най-доброто, което БСП предлага, това заяви кандидатът за кмет на Столична община от БСП Георги КадиевГеорги Кадиев Георги Стоянов Кадиев е роден на 28 август 1966 г. в Бургас. Завършил е Немска езикова гимназия в.

Аз искам ние да водим обща кампания с обща цел - победа на БСП на президентските и на кметските избори. Физическото оцеляване на България минава през загуба на ГЕРБ. И е не само отговорност, а и задължение за мен и за Стефан ДанаиловСтефан Данаилов Стефан Данаилов е известен български актьор, политик от БСП, министър на културата в да вдъхновим БСП да даде всичко от себе си, каза още Георги КадиевГеорги Кадиев Георги Стоянов Кадиев е роден на 28 август 1966 г. в Бургас. Завършил е Немска езикова гимназия в.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
677 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
владо

2011.09.14 | 18:13

1
Тоя вече 3 път се пъне нещо да направи и накрая - пак нищо!А българския е жилав народ - щом оцеля под турско и комунистическо робство - няма страшно- не го плаши!То комуниста само това си знае - лъжи , манипулации и плашене ,но ние вече ви свикнахме - и този път няма да се уплашим!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини