Трайчо Трайков: Станахме свидетели на най-гнусна проява на съвременно робство

  • 30 май 2014 09:47

  • 1953
  • 1
Трайчо Трайков: Станахме свидетели на най-гнусна проява на съвременно робство
© Булфото

Станахме свидетели на най-гнусната форма на съвременно робство, каза Трайчо ТрайковТрайчо Трайков Трайчо Трайков е бивш министър на икономиката, енергетиката и туризма в правителството на Бойко по БТВ.

По този начин гостът в студиото коментира случая с купуването на гласове в мини Бобов дол. Тази търговия е гнусна и и такова отношение към хората е недопустимо, и това е рецидивизъм. Според Трайков Реформаторският блок не купува гласове. Относно Южен поток бившият енергиен министър в правителството на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г заяви: Европейската комисия е защитник на нашите интереси и пазител на нашите пари. Това се получава на практика. Когато подписвахме проекта, аз през 2010 г. поканих представител на Брюксел за газопровода. Интересува ни какви са нашите интереси и да печелим пари. Докато този проект остава в този вариант, ние няма са печелим.

В предаването участваше и Димитър Манолов - член на Надзорния съвет на НОИ вицепрезидент на КТ Подкрепа. Той посочи: НОИ не е разсрочил никакви задължения на мини Бобовдол, защото няма такива права. Дали мините са собственост на Христо Ковачки също не мога да твърдя, защото те са заложени. Синдикът е съставил оздравителен план и го е внесъл в кюстендилски съд. Този план е отишъл в НАП и оттам са изпратили документа в НОИ. Говори се за Бобов дол защото там ги хванаха и се говори, че и на други места има случаи на натиск върху избиратели, например там, където се добива мед. Това правят всички партии.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
1953 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2014.08.14 | 16:12

1
Трайчо трай си !Това положение е ваше наследство !Ако беше цвете за мирисане нямаше да те изхвърлят като най големия некадърник !Хем разкаляли терена хем голями !

Добави коментар

Водещи новини