Супергерои се събраха на погребение (снимки)

  • 23 май 2014 08:28

  • 5292
  • 2
Супергерои се събраха на погребение (снимки)
©

Супергерои се събраха, за да изпратят в последния му земен път хлапе,  починало от рак.

Спайдърмен, Батман, Супермен, Тор, Хълк и компания пренесоха ковчега на 5-годишния Брайдън до гробището в Нютън Сити, в американския щат Индиана, пише в. "България днес".

Така изпълниха последното желание на момчето, което загуби битката с коварната болест, разказва таблоидът "Билд".

"Това е неговият свят, тъкмо както би го искал. Виждам го да седи горе в небесата и да казва, че е много яко", споделя майката Стейси.

Приказните анимационни герои са кумирите на Брайдън, те облекчават болките в последните месеци и му вдъхват, макар и малък, кураж за оцеляване.

Брайдън страда от особено агресивен мозъчен тумор. Не помагат нито лекарствата, нито многобройните опити с лъчева терапия. Състоянието му бързо се влошава, момчето спира да се движи, не може и да се храни. На 8 май настъпва финалният край.

В организацията на супергеройското погребение се включва и чичото на хлапето Кори. "Бдайдън вече не е сред нас, но винаги когато гледам екшън с тези персонажи, ще знам че е до мен", казва мъжът, който облече костюм на скандинавския типаж Тор.

Приживе малкият успява да посети помещенията на филмовата компания "Юнивърсъ Стъдиос" в Калифорния и да се срещне с няколко от любимите си герои. На рождения си ден пък получава огромна торта с емблемите на Батман, Супермен, Айрън Мен и др.

Снимките от траурната церемония вече са хит в социалните мрежи в САЩ. А майката Стейси е решила да дари тумора на изследователски център в името на борбата с тежкото заболяване.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
5292 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
анонимен

2014.09.02 | 23:23

2
Бог да го прости хлапето! В Рая децата са Ангели!
717

2014.05.27 | 14:26

1
Душица

Добави коментар

Водещи новини