Стотици изпратиха легендарния борец и треньор Янчо Патриков (снимки)

  • 18 май 2014 17:33

  • 7934
  • 4
Стотици изпратиха легендарния борец и треньор Янчо Патриков (снимки)
© Булфото

Родният спортен елит изпрати във вечния му път легендарния борец и треньор Янчо Патриков в Бургас днес, пише "24 часа".

Дългогодишният представител на "Мултигруп" за региона загина при жестока катастрофа в петък сутринта по пътя Средец-Бургас, когато джипът му при изпреварване закачил предницата на ТИР и от удара излетял от пътното платно в храсти и трънаци. Вътрешни наранявания са причина за смъртта на 70-годишният роден в грудовското село Светлина бизнесмен.

На поклонението дойдоха президентът на родната федерация по борба Валентин Йорданов, Станка Златева с личния си треньор Симеон Щерев, Александър Томов, Петър Киров, Георги Мърков. Тук баха и трикратният световен шампион по вдигане на тежести Антон Коджабашев, ексфутболният бос Христо Порточанов. Да се простят с легендарния спортист и треняор дойдоха кметовете на Бургас Димитър Николов, който днес има рожден ден и на Средец Иван Жабов, бизнесмени и приятели на Патриков от цялата страна. Тук бяха и депутътът Георги Кадиев и бившият МВР-министър Румен Петков. Заради големия наплив от хора, дошли да изпратят Патриков във вечния му път траурната церемония продължи повече от два часа. Ковчегът до гроба изнесоха бивши възпитаници на славния треньор.

Още снимки вижте тук

Последвайте канала на

Константин Тодоров
7934 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2014.05.23 | 12:55

4
МИЛИ ПОЛИТИЦИ ПОСЛЕДВАЙТЕ СВЕТЛИЯТ МУ ПРИМЕР

2014.05.19 | 19:09

3
Всички мутри свършват така. Тоя закъсня.

2014.05.19 | 16:09

2
И никой от тях не е занесъл нищо в гроба! Ама на, всички са алчни и нямат насищане! Като ти дойде времето е все едно дали си бил овчар, депутат от бсп или министър на МВР! Заминаваш си с един гол Х*Й у ръката и ставаш храна за червеите!
ggg

2014.05.19 | 09:50

1
maika ti e mutra

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини