Атанас Семов: Ще бъдем безпощадни на тези избори

  • 09 септември 2011 08:01

  • 1410
  • 3
Атанас Семов: Ще бъдем безпощадни на тези избори
© Интернет

Налагат ни варианти да избираме еднотипно влияние. България има нужда да я управлява президент със силна ръка, който да решава проблемите, каза кандидатът за президент, номиниран от РЗС Атанас Семов в сутрешния блок на БНТ.

Г-н Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното е вбил щатен консумолски секретар, платен, а сега ни се предлага за президент като кандидат на една дясна партия, нападна кандидатът за президент на ГЕРБ Атанас Семов.

И тримата ми основни опоненти - Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното, Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22 и Ивайло КалфинИвайло Калфин Ивайло Георгиев Калфин е роден на 30 май 1964 г. в София. През 1983 година завършва 9-та Френска са против провеждането на референдуми, уточни кандидатът за президент на РЗС. 

Според него ни трябва нова схема на държавността. Грабежът и корупцията са станали основни заради Конституционния модел на държавата.

На тези избори въпросът не е чий ще е костюмът на Първанов, а кой ще представлява България, каза още Атанас Семов.

Ние ще бъдем безпощадни на тези избори, защото това не е битка за това кой ще заеме президентския пост, а битка за бъдещето на държавата, заключи Атанас Семов.

Според РЗС ДСБ има един процес на утвърждаване на десни ценности, каза Семов по повод излезлите коментари, че РЗС се сближават с партията на Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") -.

Последвайте канала на

1410 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2011.09.09 | 11:50

2
Няма ли редактори този сайт, статията така е написана, че една дума не може да се прочете...
ОЛЕЛЕ МАЙКООО

2011.09.09 | 11:53

3
Тая Мария Василева е пълна скръб. Ще бъдем безпощадни на тези избори - ще вършеят като гладна лисица кокошарник.Е да ама ние няма да гласуваме за ВАС и ще си останете гладни!
АБВ

2011.09.09 | 11:50

1
С Костов ставате двама смешници.Идете при Балкански да ви намери работа в някой цирк.

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини