Парите на Маргините в обрания трезор

  • 05 май 2011 16:58

  • 3079
  • 0
Парите на Маргините в обрания трезор
©

Красимир и Николай Маринови-Маргините, както и дясната им ръка – Евелин Банев-Брендо, са държали пари в обрания преди няколко дни в София обществен трезор, пише „Монитор”.

Една от основните версии на разследващите е, че трезорът е ограбен заради 4 касети на братята Маргини. По оперативни данни сейфовете били наети от подставени лица, а братята криели в тях диаманти, пачки евро и важни документи.

Тепърва предстои всички собственици на разбити касети да бъдат привикани на разпит в полицията. Пред униформените ужилените ще трябва да опишат какво им е откраднато, като удостоверят собствеността си с документи.

Четиримата обирджии, които удариха трезора в понеделник през нощта, и то без маски, имали вътрешна информация кои точно са четирите касети на Маргините. Те знаели отлично, че никой няма да изпищи при грабежа, защото скъпоценните камъни не били вписани официално като собственост на Маринови. Самите метални шкафове пък се държали от подставени лица и никой не можел да ги свърже с Маргините.

По неофициална информация това е втори обир на трезор, в който Маргините държат касети. При първия – в кв. „Младост” миналата година, метален шкаф е имала чрез подставено лице съпругата на Красимир.

Освен Маргините от услугите на трезора се ползвал и соченият от разследващите за техен финансист Евелин Банев. Брендо е държал огромни суми в трезора преди няколко години.

Последвайте канала на

3079 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини