Медальон за 386 лева пази от психоатаки

  • 25 април 2014 08:52

  • 1499
  • 0
Медальон за 386 лева пази от психоатаки
©

Медальон пази от всякакви психоатаки, а цената му е 386 лева съобщава "Телеграф". Твърди се, че амулета е патентован от двама българи. Има формата на сфера и е ювелирно изделие, изработено от тибетска сплав, разказват потребители във форумите за противодействие на психотропните оръжия.

С медальона хората можели да се опазят от външни въздействия върху психиката. Освен това били защитени от вредното влияние на трафопостове, електропроводи, електрически уреди, информационно замърсяване и други.

"Медальонът предпазва хората от всякакво вредно въздействие върху енергийно-информационната обвивка на човека, запазвайки нейната цялост", гласи едно от информационните съобщения.

Сплавта му влизала във взаимодействие с човешкото биополе и го нормализирала. Спомагала също за пречистване и хармонизиране с околната среда.

Междувременно интернет форумите са залети от писания на хора, които смятат, че са подложени на психоатаки от роднини, съседи и спецслужби. Те непрекъснато обменят опит как да се справят с вредните въздействия.

Един от начините е човек да си сложи военна каска върху главата или шапка от алуминиево фолио. Не е нужно да се носят постоянно, а само трябва да поседите с нея известно време.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
1499 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини