Най-добрите смартфони за работа

  • 24 април 2014 18:29

  • 2733
  • 2
Най-добрите смартфони за работа
©

Потребителите на смартфони стават все по-взискателни при избора си на устройства предвид на морето от предложения на пазара и ожесточената конкуренция между водещите световни производители.

С пълна сила важи това при избора на смартфон, който ще бъде използван предимно за работа. Водещи критерии в този случай са надеждността, мощността, издръжливостта на батерията и корпоративният мениджмънт, като в много по-малка степен потребителите са взискателни към цената.

Ето кои са най-добрите смартфони за работа и техните предимства, според изданието Indipendent.ie.

1. Samsung Galaxy Note 3

Това се сочи, като най-добрия бизнес смартфон. Разбира се, не всички обичат големите екрани, но за тези, които ги предпочитат, едва ли има по-добро устройство, което да ги подпомага в ежедневните им работни дейности.

Основните предимства на телефона са размерът на екрана и неговото качество, както и издръжливостта на батерията. Това го прави изключително удобен при дълги пътувания. Освен предимство, големият екран се сочи и като основен недостатък.

Цена на смартфона – 859.90 лева с тарифен план от водещия мобилен оператор у нас

Цена свободна продажба – 1 399.99 лева

2. iPhone 5S

Основното предимство на модела е софтуерът, който е изключително достъпен и лесен за употреба, както и огромният брой достъпни приложения. Той разполага с изключително мощен процесор.

Основните му недостатъци са малкият екран и относително слабата, в сравнение с останалите предложения в класацията, батерия. Моделът се предпочита от IT-отделите поради по-голямата му сигурност в сравнение с Android-телефоните.

Цена на смартфона – 1 179.90 лева с тарифен план от водещия мобилен оператор у нас.

Цена свободна продажба – 1 599.99 лева.

Още по темата прочетете ТУК.

Последвайте канала на

Весела Найденова
2733 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2015.03.11 | 08:18

2
Пълни глупости. Как можеш да си продуктивен с телефон без да има MS Office? След като минах през iPhone и Galaxy Note сега съм с Nokia 2150. Просто се родих с този телефон.

2015.03.11 | 08:18

1
Ти ако не знаеш че има офис пакет за Apple си е твой проблем. А Нокия е най-евтиния от всички смарт ..... на пазара в Америка. И ако това не ти говори нищо, значи не си в бизнеса.

Добави коментар

Водещи новини