Йовчев: Няма директни заплахи за туристите

  • 24 април 2014 15:22

  • 2070
  • 10
Йовчев: Няма директни заплахи за туристите
© Булфото (архив)

Изминалият сезон беше добър. Имаме 2,5 % нарастване на чуждестранни туристи. Нямаше регистрирани тежки престъпления спрямо чуждестранни туристи. Това каза министърът на вътрешните работи Цветлин ЙовчевЦветлин Йовчев Цветлин Йовчев е роден на 7 май 1964 г. в Плевен. Завършва Висшето военноморско училище „Никола след среща с посланици и представители на дипломатически мисии на страни, за чиито граждани България е предпочитана туристическа дестинация.

"Има намаление на кражбите и загубените вещи. Част от проблемите, свързани с реакцията при подадени сигнали, с помощта, която оказа МВР на чуждестранни туристи, бяха решени. Мерките, които предприемаме за летния сезон, ще доведат до това да имаме хубав сезон и много по-добра сигурност за чуждестранните туристи. Запознах посланиците с мерките, които водят до подобряване на средата в България, както и с мерките за борба с битовата престъпност. Благодарих на посланиците за сътрудничеството”, поясни Цветлин ЙовчевЦветлин Йовчев Цветлин Йовчев е роден на 7 май 1964 г. в Плевен. Завършва Висшето военноморско училище „Никола.

"Към момента директни заплахи за чуждите туристи, които да произтичат от бежанците, от засиления миграционен натиск или от ситуацията в Украйна, няма. Анализът сочи, че не можем да очакваме такива директни заплахи, особено през предстоящите месеци през летния сезон. Мога да ви обещая, че през тази година при всички положения положението ще бъде по-добро, отколкото през предишната. По отношение на местата, където очакваме засилен приток на чуждестранни туристи, са планирани и се провеждат допълнителни мероприятия от областните дирекции на МВР, провеждат се разговори със собствениците и мениджърите на хотели, в които те се инструктират за това какви трябва да бъдат мерките и какво трябва да бъде предприето, за да се гарантира в по-голяма степен сигурността на хората. Предприемат се мерки за засилване на полицейското присъствие в тези места, за подобряване организацията на работа, както и там, където е възможно, ще бъдат засилени техническите средства за контрол – камери, осветление и т.н. Мисля, че мерките тази година ще бъдат по-добри, отколкото миналата година. Надявам се те да гарантират в по-голяма степен сигурността на чуждестранните туристи и на българските граждани", каза още вътрешният министър.

По отношение на терористичния атентат на летището в Сарафово, Цветлин ЙовчевЦветлин Йовчев Цветлин Йовчев е роден на 7 май 1964 г. в Плевен. Завършва Висшето военноморско училище „Никола заяви: "В резултат на анализа на това, което се случи, са предприети конкретни мерки, които гарантират в по-голяма степен сигурността. Направен е анализ на слабостите, които са били в нашата система, както и на нещата, които могат да се подобрят в тази посока. Взети са необходимите мерки".

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2070 10

Свързани новини

Коментари 10

Добави коментар
ВИЖДА СЕ

2014.04.25 | 23:50

10
ПЪРВИ АПРИЛ БЕШЕ ПРЕДИ 24 ДЕНА !! ЗАЩО ЛЪЖЕШ БЕ ,ЦЪРВУЛ !!

2014.04.25 | 12:34

9
Мухльото Плевнелиев и ТИКВАТА Борисов лапнаха УЙЯ на Местан и смучат ли смучат ! Гълтайте и се задавете продажници ! АТАКААААААА с № 20 !!!!!!!!!

2014.04.25 | 12:34

8
БРАТЯ БЪЛГАРИИИ ! ВСИЧКО е ЯСНО ! БСП и ГЕРБ и ДПС са мафии ! Трябва да изчезнат , защото са клонирани от уродливата част на БКП ! ВЛАСТТА на АТАКАААА ! ВОЛЕН - ПРЕМИЕР по пътя на възраждането на България ! САМО БЮЛЕТИНА с № 2 0 !!!
ДЕГЕНЕРАТ ОТ ТУРСКАТА ПАРТИЯ ЮРУШ

2014.04.25 | 12:34

7
Ние , турските подлоги от Атака не се интересуваме от ситуацията в България ! За нас е важно рублите да идват редовно и братята ни от ДПС да са на власт и да ни плащат за предателството към народа !!
ДЯДО КОЛЕДА

2014.04.25 | 12:34

6
ГОЛЯМ ЛЪЖЕЦ СИ

2014.04.25 | 12:34

5
Браво на Иовчев , браво , че нямаше обрани туристи , ама то маи нямаше и необрани туристи !!!!

2014.04.25 | 12:34

4
Станишко , ти нямаш време за герб , а ние българите нямаме повече време да ви търлим и БСП , и ГЕРБ , и ДПС и останалите боклуци ! САМО ВОЛЕН и АТАКА ! ТОВА Е ! № 20 !!!

2014.04.25 | 12:34

3
АТАКА ПОБЕДА!!! Г-н Сидеров с Вас е целия български народ ! За Вас ще гласува цяла България с бюлетина № 20 ! Планът Сидеров - единствената алтернатива! АТАКА ПОБЕДА!
БОЗДУГАН

2014.04.25 | 12:33

2
Усещате ли , че Любо Аналното, дъртия хюм от Атака, който единствен подкрепя Долния с всеки изминал ден откача все повече и повече !!! Явно това заболяване е характерно за Анадолските минетчии от Юруш !!

2014.04.24 | 22:21

1
Нямаше тежки престъпления,само малко убити!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини