Чадъри ще красят фонтана на "Витошка"

  • 24 април 2014 10:10

  • 2093
  • 1
Чадъри ще красят фонтана на "Витошка"
©

Метални разноцветни чадъри най-вероятно ще красят противоречивия фонтан на столичния бул. „Витоша”.

Най-много гласове в допитването за нова визия на шадравана (1622 гласа) до момента е събрало предложението на Николета Иванова с името „Чадърите II”.

Втора позиция с 648 гласа заема предложението на същия автор „Чадърите I”, което е издържано в подобен стил. Фонтанът явно е трън в очите на някои хора, тъй като 515 души са гласували за демонтажа му, пише "Новинар".

До сряда следобед в анкетата се бяха включили 5352 души. Гласуването ще продължи поне още 7 дни. Преди година около новия фонтан избухна спор, тъй като много хора останаха недоволни от грозния му външен вид.

Още тогава кметът Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска обяви, че ще възложи на студенти от Националната художествена академия да изработят проекти за нов облик на съоръжението.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
2093 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2014.04.24 | 16:39

1
унищожението на витошка като централна улица беше много жалко изпълнение,явно не е случайно,па не дай си боже се наложи оттам да мине линейка или пожарна,пълна простотия.

Добави коментар

Водещи новини