Тормозели убийцата Атанаска в ареста

  • 24 април 2014 07:30

  • 6964
  • 5
Тормозели убийцата Атанаска в ареста
© Булфото

На жесток тормоз е подложена зад решетките Атанаска Георгиева, обвинена за убийството на малката Алекс от Поморие, за това се оплакаха роднини на арестуваната, пише "България днес".

Близки на Атанаска твърдят, че тя денонощно е притискана от полицаи и следователи. Целта била тя да направи самопризнания за убийството на 8-годишното момиченце и да не променя показанията си. Атанаска обяснила на разследващите, че е посегнала на Алекс, защото момичето обидило децата на сестра й.

В яростта си жената нахлузила найлонов плик върху главата на детето и го увила с тиксо. Притиска го, докато спре да диша, това пишело в самопризнанията на Атанаска.

Сестрата на Атанаска Северина Димитрова е убедена, че с бой са я накарали да направи самопризнания. "Моите версии по случая са две. Първата е, че Атанаска прикрива някой близък, което ме съмнява, защото тя нямаше контакти с други хора. Втората е свързана с това, че е принудена със заплаха или тормоз", обяснява Северина "Аз имам чиста съвест и вътрешното ми Аз казва, че тя не е убийца, камо ли да посегне на дете. Тя не е такъв човек. Аз лично не вярвам на нито една нейна дума от самопризнанието. То е смешно и глупаво. Искам да го чуя от нейната уста", категорична е сестрата на Атанаска.

"

Последвайте канала на

Мая Йорданова
6964 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2015.05.16 | 23:15

5
Аааа,тези номера ги знаем,те всички престъпници все изведнъж се оказват тормозени или били невинни,когато опре до съд.А жертвите са най-долни и виновни,типично поведение.Никой не очаква от роднините,близките ѝ или от самата нея лично,да признаят вината.Не оправдавам полицаите,но това е типично поведение на престъпници.

2015.05.08 | 22:17

4
Атанаска не е убийцата. Други са, но Атанаска сърба попарата. Няма начин и бащата да не знае кой е убил детето му и защо, но си трае. Иначе цялото разследване беше много нелогично и нагласено.
хохо

2015.05.08 | 22:16

3
Ми човека не е лежал откъде да знае, само предполага какво е в затвора...
информиран за разлика от вас

2015.05.08 | 17:53

2
Тоз пък номер 2, Сливенският затвор е баш като курорт в сравнение с ареста.Не се изказвайте неподготвени,излагате се.
SERT

2015.05.08 | 16:15

1
Само тормоз до дупка. А в Сливенския ще види какво означава наистина тормоз.

Добави коментар

Водещи новини