Митьо Очите отново в районното, но този път само за 15 минути

  • 24 април 2014 07:16

  • 1609
  • 0
Митьо Очите отново в районното, но този път само за 15 минути
©

Несебърският наркобос Димитър Желязков, известен повече като Митьо Очите, вчера отново видя полицейското управление отвътре, но този път престоя там само 15 минути, съобщава "Монитор".

Излежалият присъда за наркотици мъж беше спрян от патрул в Сливен и помолен да отиде в РПУ-то за справка. След като проверката показала, че няма нищо нередно, Очите се качил на сребристия си „Мерцедес” и си тръгнал. Първоначално се появи информация за зрелищен арест в центъра на града, но впоследствие се оказа, че той сам е отишъл в управлението и белезници не са му поставяни.

Не се изключва обаче възможността привикването в полицията да е било свързано с палежа на луксозния „Мерцедес” S-500 на един от неговите „лейтенанти” - Гошо Каракочев.

Лимузината пламна на Великден, докато беше паркирана пред блок в бургаския комплекс „Меден рудник”. Карагочев е известен в кримисредите, арестуван е нееднократно. Той се прочу като човек на Митьо Очите през февруари 2004 г., когато заедно бяха арестувани на автомагистрала “Тракия” близо до мотел “Църна маца”. Тогава у тях бяха открити незаконно оръжие и боеприпаси - пистолет и пълнител с 4 патрона. За това те получиха условни присъди.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1609 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини