Кривошиева: Не съм виновна за смъртта на съпругата на Данаилов

  • 24 април 2014 07:09

  • 14860
  • 8
Кривошиева: Не съм виновна за смъртта на съпругата на Данаилов
© Булфото

"Не съм виновна за смъртта на Мария Данаилова", каза Ирен Кривошиева, цитирана от "България днес".

Веднага след като съпругата на Стефан ДанаиловСтефан Данаилов Стефан Данаилов е известен български актьор, политик от БСП, министър на културата в си отиде, именно актрисата бе обвинена за смъртта й. След като преди три години издаде книга и показа публично извънбрачния си син Владимир, семейството на Стефан се срина. Самият Данаилов месеци наред не излиза от вкъщи и не искаше да общува с никого.

Двамата с Мария преживяват заедно участието на сина му Владо и Ирен в предаването "ВИП брадър". Там бяха разкрити истории от миналото на Данаилов и любовната му авантюра с Ирен. Именно това участие преобръща живота на Мария, след като в почти всяко предаване се занимаваха с тайните от живота на Ламбо, издавани от сина му и неговата бивша любовница. Накрая в къщата бе вкаран портрет на Данаилов, въпреки, че самият той категорично бе против това.

"Ако има някой, за който ми е мило, то това е Стефан. Много обичам този човек и няма да дам на никого да се подиграва с него. Няма да позволя на Стефан да се обърне с гняв назад, направил е всичко, каквото е трябвало. Свалям му шапка и коленича", защити съпруга си Мария Данаилова.

"Уважавах я, обичах Мария като всяко земно същество и никога не съм имала лошо отношение към нея. Тя беше невероятна жена, посвети живота си на Стефан.И Господ й дари наградата той да бъде с нея до последния й дъх", каза Ирен Кривошиева.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
14860 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар

2014.05.03 | 21:45

8
По-скоро Данаилов е съсипал живота на детето си и Ирен Кривошиева,прокуждайки ги зад граница,без грижа за детето си,не виждам вина в нея.Но хорските злобни клюки човек не може да спре,затова нека избощо не им обръща внимание и върви напред,да изживее остатъка от живота си както намери за добре.

2014.04.27 | 10:47

7
Тази връзка се случва навсякъде във всекидневния живот.Не упреквам никой.Това е във всеки латино сериал.Съвсем нормална история.Само А-ТАКА!

2014.04.27 | 10:47

6
Тази жена си придава много по-голяма важност, отколкото е в действителност. Като я слуша човек ще си помисли, че е била единствената любовница на Данаилов.
Не знам

2014.04.27 | 10:47

5
дали точно г-жа Кривошиева може да говори за семейни отношения и любов след толкова много бракове. И както тя свободно споделя - все с обич и чувства. Фалш и "актьорско майсторство". Пикът му беше книгата и ВИП Брадър. Както и да се обяснява, чувства се затаения гняв и желание за реванш. Е, няма как да не се е отразило на съпругата на Данаилов. Но главният удар е срещу него. Едва ли той е ангел, но г-жа Кривошиева е достатъчно умна да предположи какви "щети ще нанесе" !! Мръсотия отвсякъде !
kaka

2014.04.27 | 10:47

4
тази най накрая няма ли да си затвори мръсната уста тя ще ми пише книга кой я чете и кой я отразява безлична коза тя ще дава характеристика на хората който наплю и ема наглостта да се появява безсрамна к....
Реалист

2014.04.27 | 10:47

3
От Ирен Кривошиева лъха злоба,завист и отмъщение!Изключително подла и психически нестабилна жена!Вниманието,което се отделя спрямо нея въобще не го заслужава.Мир на праха на Мария и сили за Стефан Данаилов!
Гост

2014.04.27 | 06:24

2
Някой забравя, че дете се създава от двама души. Така че, не хвърляйте кал по Ирен Кривошиева. А че е една от много добрите ни актриси - това българският злобар го смята за недостатък.
xyz

2014.04.26 | 23:01

1
Не си виновна, успокой се

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини